Dobre Majo, o tej sade origo od Hella som netusil, no pochybujem ze bude nejaka lacna + ostreky + cidla na napravu s RJ naklapania, nieco musi tie xenony sklapat hore a dole. Myslim ze to vyjde na cenu suntovej e36. Len ako tu bolo teda spomenuta, ked to ma len jedina e36 na SK, asi to fakt nebude si davat kazdy kvoli tej cenovke.
EDIT: aha vsimol som si ze aj ty si uz pisal o tej cenovej relacii.
Nehovorim ze xenony su blbost, ak su normalne nastavene a neoslepuju v cocke, tak s tym nemam problem, no to je tak 10% pripadov dorobenych xenonov. Policajt pri beznej kontrole ani toto neriesi, no pokial ho naseries, dokaze ti najst hocico a teda aj neoriginalne xenony. Oni nie su taki blbi, aby to vysokonapatove trafo neodhalili, ze tam len tak vysi alebo je polozene na nezmyselnom mieste.
K tym ostrekom a autam spred 96 roku, je to len divna formulacia zakona, v com je auto z 95 roka lepsie so svetlami ako z 96 ze nemusi mat ostreky a opacne. Skor to bolo myslene v zakone tym stylom, ze na auta spred 96 nemusis mat ostreky, pretoze vlastne na drtivu vacsinu aut spred 96 roku xenony nikdy oficialne z vyroby nesli, cize tam aj tak nemaju co robit, cize naco ostreky ku xenonom. Proste zacarovany kruh kde ma pravdu zakon

Hlava XXII
Nur Original ist Legal.