... všetko o BMW ...
fafa111 napísal:Čo sa stalo? Alebo nečakaná investícia do tej 3er?
TheCarista napísal:
cez vikend som bol prevetrat naseho stareho lancera, prdol mu motor...ma nabehanych 60tkm a bolo v top stave...
Dogg88 napísal:ze by japonci robili take nekvalitne auta?
ci este sa od nova nemenil olej?
RTG napísal:Povodca vsetkych problemov = auto stoji. Inak vrazat peniaze do starej rarohy, no neviem. Byt to EVO to este pochopit viem, ale ked zvazujes kupu noveho auta, tak prave prdnuty motor by mal byt dobry dovod nevrazat do stareho neho prachy. Resp ja by som si to vysvetlil ako zjavenie na zbavenie :)
TheCarista napísal:
cez vikend som bol prevetrat naseho stareho lancera, prdol mu motor...neviem co presne, uvidime. No najprov pojdu peniaze do neho, s tym autom som vyrastal, je to aj spomienka na mojho zosnuleho deduša, ma nabehanych 60tkm a bolo v top stave..nenecham ho zhnit, ajked ma tato 328i velmi laka..bawenko sa kupi teda asi az po zime, uvidime ake. Predstava je e36 323i/325i/328i ( na vybave mi nezalezi hlavne motor...) alebo e39 523i 525i 528i 530i 530d...škoda, bmw je srdcovka no lancer tiez :) . Verim ze po zime najdem podobny kus..
A teraz si idem zahrat hokej, peace
pistacik11 napísal:
to na vybave nezalezi, hlavny je motor by som zmenil na hlavne je zdrava kasta, kvoli nej som sa zbavil za celkom simbolicku cenu mojej pekne nadupanej e36, by som povedal ze vybavovo bola vysie ako tato tu az na el. sedacky