... všetko o BMW ...
matthe napísal:Podla fotiek dost zachovale auticko, tak snad ti to vijde...
Inak neviem co je na tej vybave az tak na pocuranie, okrem tej elektriky v sedadlach...
Dogg88 napísal:Vidno ze to bolo burane, tak asi zabudli zalozit
kiski napísal:Povedal by som, že oba predné blatníky, nielen pravý. Vyzerá to na celý predok.
kiski napísal:Samozrejme, ber to len ako môj názor - celý predok má odlišný odtieň ako zvyšok auta, takisto ako tu už niekto poznamenal sú chýbajúce podblatníky, maska a predný nárazník takmer vôbec neobité od kamienkov, viď foto s detailom ostrekovača svetiel (to ale môže spôsobovať aj ten dážď)... asi tak.
Uvidíš sám pri obhliadke, ak sa bude dať, zober si niekoho, kto sa v E36 vyzná, a ak sa potvrdí, že to je zlepenec, a že to nebolo striekané len z dôvodov, ktoré uvádza SurrendeR, tak nakoniec to za tú cenu bude ešte aj drahé, nie lacné...
venox napísal:kasli na reci, auto je pekne a ma super vybavu. Chod ho pozriet a sam uvidis aky mas z neho pocit, nieco si nastuduj tu na fore o e36, co pozerat zhruba. Nikto ti neporadi uplne presne co to je za auto. Ked sa prevezies budes hned vediet ci ho chces. Lepsie je 1x vidiet ako 100x citat. Ked chces dobre auto musis nieco obetovat - teda aj tu cestu
pozri si na nete kolko 328 sa predava napr. aj v nemecku a kolko stoja