... všetko o BMW ...
TheCarista napísal:No chlapci, pozitivna vec je ze som tam uz zavolal![]()
Negativna vec je ze o tom aute typek skoro nic nevedel, hovori ze nie je majitel a ze to auto tam maju len nejak vystavene. Naviac je to dovezene z nemecka a nevie, ci je pri tej cene uz zaratana registracna dan ( na 142kw stoji 787eur ak sa nemylim) alebo nie, no "normalne" to je pri cene vzdy zaratane, potom je ale cena auta velmi nizka comu moc nerozumiem a neviem si to cele predstavit
Spyta sa povodneho majitela na tu cenu, registraciu a napise mi email. Auto by malo byt ale v dobrom technickom stave, tak uvidime.
Zajtra mi teda doda tieto informacie a poziadal som ho aby mi poslal vinko, kazdopadne by som za to auto dal kludne aj 3000-3200e, ak by bolo vo fajn stave. Tak som zvedavy, mam z toho trochu zmiesane pocity, no treba vidiet auto nazivo ! :)
PS: Typek v bazare posobil ale dobrym a uprimnym dojmom
Fusso napísal:rataj stym ze ked bez reg dane tak aj bez spz takze +400e
TheCarista napísal:
akych 400+? reg dan stoji 787eur
Fusso napísal:kedze je to dovoz tak si to musis prihlasitna SK spz preto tych 400e takze vysledna cena +1200 na kompletku
kiski napísal:Hoď sem potom info, čo ti chlap poslal do mailu, ak ti to teda nevadí...
kiski napísal:Mám pochybnosti, či ti nejaký pošle. Bazárnici na také veci zvyknú zabúdať, majú plnú hlavu iných starostí... aj keď tento je celkom fajn týpek. Ale tak aj motyka sem tam vystrelí...
Dogg88 napísal:ty kokso...nestiham sa divit
ty si nesvojpravny ci co? Cakas co ti bazarnik povie (natara), cakas ci ti to tu "klubaci" schvalia a ci to vobec mas kupit...
a ze full vybavaeste som NIKDY nevidel BMW vo full vybave...a to som ich uz videl vela
kiski napísal:Nepozeraj... Zavolaj a budeš si na istom, nečakaj do zajtra.
Ak mu zavolam tak čo, bud mi povie ze nic nevie alebo ze nic nezistil alebo ze zabudol. A tento vikend ajtak nemozem ist pozriet auto..az dalši..pockam do zajtra, zajtra po skole mu zavolam.