... všetko o BMW ...
TheCarista napísal:
zajtra sa teda ide pozriet auto (: som zvedavy ako to dopadne
Dogg88 napísal:ko.sk nenaslo zaznam takze nebude prihlasene
Hotovo, zahada ohladom ceny vyriesena
SurrendeR napísal:ak kupujes taketo auto po hocicom horsiom a nonBMW, tak pocity budu vzdy lepsie.
40kmh je fakt ze malo na vyskusanie, takisto to chce previest aj po nejakych nerovnostiach..
semtam hrdza je bezna, no pozor aby neboli prehnite prahy..
vyhrev prdele zamrzi ale u spolujazdca ti to moze byt jedno. servisnu historiu by si sa aj tak zo servisky nedozvedel.. co sa tyka klimy, tak tam bude odpaleny jezko. bezna zavada.. stoji cca 85E original Bosch (iny by som nedaval) nachadza sa nad plynovym pedalom - vymena jednoducha. ak toto su jedine chyby, tak nech to chlapci z bazaru prihlasia... a zbytok je na vas..
fafa111 napísal:Precital som si celu temu a to natahovanie bazaristu na zaciatku neznasam. Je to obycajna finta ako v tebe vyhecovat zaujem. Myslim ze na cestu vas nepustil preto, lebo to nema znacky. Moj nazor je taky, ze ked mam o to auto vazny zaujem, tak povozit sa musim poriadne. Aj dlhsie nanom pobehat. Predsa je to stare auto, vyskusat ho treba. Jednoducho: ty platis, ty skusas.
Mechanika zober so sebou urcite, alebo niekoho kto ma E36 uz dlho.
Oto ci ti to niekto vyfukne sa neboj, E36 uz dnes nieje ziaden hit. Uvedom si ze si ides kupit auto, ktore sa velmi velmi tazko predava. To by si mal vyuzit pri kupe!!!
Tiez si myslim ze to bolo burane na predok, ja ked otvorim kapotu, tak to tam mam onalepkovane, tu nevidim ziadnu a ked tomu chybaju podblatniky a ine plasty, tak sa to opravilo lacno, tiez jezka kurenia a vyhrev byvaly majitel uz neriesil. Myslim ze aj tie plechy a praca natom bude rovnakej kvality ako byvaly majitel. Daj pozor, ked to ma hrdzu, tak bud to das poriadne opravit, ale to si riadne zacvakas, co sa vzhladom na cenu auta neoplati, alebo s nou budes bojovat do konca zivota E36.
Cloveku to vsetko dojde aj tak az po kupe auta.
Vela stastia.
kobrakai napísal:cukrovať? povedz bazáristovi nech to neprihlasuje a nechá ti to za liter, vyhádž interiér, predaj čo sa dá, zvar diff a uži si BMW
Nemysim si, ze to bolo nejako moc
kobrakai napísal:cukrovať? povedz bazáristovi nech to neprihlasuje a nechá ti to za liter, vyhádž interiér, predaj čo sa dá, zvar diff a uži si BMW
kiski napísal:Toto si ešte raz poriadne over - nie je dôvod prestriekať celý predok auta, pokiaľ by bolo auto len "trošku" ťuknuté... A ak aj bolo len trošku, tak muselo byť presne kolmo napredok, a musela sa meniť kapota, nárazník a oba blatníky...