... všetko o BMW ...
dushan napísal:ja som mal 5kvalt, je to presne tak ako pise Tomtom... ked na automat rezime a stlacis sport, tak ti da hned manualny rezim a pada to tam jedna radost
dushan napísal:uz som sa tu tusim vyjadroval...nemal som ziadny problem, praveze je to silno navykove...dufam, ze sa k SMG este vratim
co rozmyslas nad tym modrym clubsportom?
mexican napísal:
Myslíš, že by také niečo malo zmysel? Akože niekto si vedome úmyselne nastaví aby mu to radilo pomalšie?
1morok napísal:samozrejme, je to o málo komfortnejšie, menej sa opotrebuje celé pohonné ústrojenstvo
a ajtak je to stále superrýchle
//MPower napísal:ja viem ze je to robotizovana prevodovka nic nove si mi zase bohuzial nepovedal,furt to ale nemeni nic na tom ze stym jazdis ako z automatom,a to ze ty preradis miniamlne 2x nez ja raz tak to je s prepacenim taka kktina jak mraky,ako ze ja dam z 1 do dva a ty uz budes mat 3?nikdy v zivote!ak budeme mat rovanky motor tak tvojmu aj mojmu motoru bude na sekundu rovnao trvat nez vytoci jedna do 6500rpm, dvojku do 6500rpm a trojku tak isto,evidente tu dost zavadzas ked ze ju vlastnis,to ze smg o nejaku tu stotinku dokaze rychlejsie prerdait ako manual neznamena ze ty budes mat z smg uz v obmedzovaci 3ku a je len 2ku!a prax je zase taka ze realne to je rychlejsie len na rozbech a potom to je jedno,je toho plny youtube a cca je to rovnake,ale stale chcem vediet ako si lepsie zajazdim z smg?ze mam obe ruky nonstop na volante?to je akoze secko?a zaujimalo by ma ci to vie aj z 4ky podradit na 2 tak rychlo ako viem ja ,niesom zastancom ani odporcom len zitujem pre a proti
//MPower napísal:hovorim ze stym automatom si nezajazdim nie z autom auto je dobre,je to pohodlne nie sportove a z BMW v automate som jazdil,aj novy touareg aj Q7 od V6 TSI po V12 TDI v automate a stale nic,tak ja ti nevim.....
tapsi napísal:prave uvazujem aj ja na smg 5qalt,kazdy svoje obhajuje ako staleja posudit neviem lebo som jazdil len z manualom jedine na kamione s automatom.podla vas ist do smg?jedna sa 330ci 46ka ci radsej automat
TomTomZH napísal:
zohnal si nieco??
kačo napísal:SMG je delo!!! hlavne v M3 ... prichadzam tomu konecne na chut
dushan napísal:tochu ozivim vlakno...po predaji 330ciny som upgrejdol na 545i tiez s SMG (aj to bol dovod preco som ju zobral), ale uz 6kvalt...co dodat, opat parada, len neviem, ci ide o 2. generaciu, ktora sa davala do E46 po fl, alebo je to uz nieco novsie...ked to porovnam s 5kvalt SMG, tak nebadam ziadny rozdiel, iba ta 6tka je navyse (v dobrom zmysle)