... všetko o BMW ...
germancars napísal:
prepac ze sa pytam ako pako ale naco je dobry medziplyn? a naco je dobry medziplyn pri podradovani?
1morok napísal:a teraz vážne, nepoznám nič zábavnejšie, ako sa na okreske na niekoho lepiť pri 90km/h, potom cvak,cvak z 5ky do 3ky a plný plyn, s obidvomi rukami na volante predbehnúť tri autá, úplne bezpečne a s úsmevom na tvári sledovať ako sa mi stácajú autá v sp.zrkadle
tapsi napísal:prave uvazujem aj ja na smg 5qalt,kazdy svoje obhajuje ako staleja posudit neviem lebo som jazdil len z manualom jedine na kamione s automatom.podla vas ist do smg?jedna sa 330ci 46ka ci radsej automat
tapsi napísal:ty mas smg tak uprimne lepsie ako manual?vsetko ma svoje za aj proti viem...
TomTomZH napísal:
o starost menejzatial spokojnost na 100pelo,najprv som sa "bal" toho ale zvykol som si rychlo,,zatial som zistil len jednu nevyhodu-ked sa idem previest na druhom cupecku vzdy zabudnem ze tam je uz spojka,tak ked sa da tak stojim rasej dalej s autom od ostatnych
tapsi napísal:tebe na co 2kupecka?si zberatel?
tapsi napísal:da sa tam aj nastavovat rychlost radenia?
tapsi napísal:uz nikoho nezaujima smg prevodovka?mna ano,a to 5kvalt,takze je tam manualny rezim,sportovy rezim a automaticky rezim?da sa tam aj nastavovat rychlost radenia?