... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: SMG : spokojnost,poruchovost,odporucania,pre a proti

Streda, 26. Októbra 2011, 18:50

ale automat je nieco ine SMG nieco ine :) nove verzie SMG sice maju aj rezim automatu ale pod oznacenim SMG si treba predstavit vzdy sekvencne radenie a F1 padla za volantom sa mi sportove zdaju... ak ti auto radi dualne do 20ms so stalou akceleraciou az po 8tis RPM to je iny pocit ;) vikendova radost OK ale bezne na tom jazdit to nie...

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Streda, 26. Októbra 2011, 20:53

mpower, nebudem ťa citovať, lebo mi to nechce zobrať pc, ale ak V12 6L tdi v automate nieje vhodná kombinácia, tak to už naozaj neviem. manuál je podľa teba k takému autu lepší? si upad?
a k smg sa viac nevyjadrujem

dushan
Auto: C63 AMG

Streda, 26. Októbra 2011, 21:14

tu sa clovek fakt pobavi...takze ferarri, lambo, aston, atd...vlastne ani niesu sportove auta
G30 M550i
C63 AMG - performance paket
DUCATI Panigale 1299 - Final edition
Ex: E90 330ix
Ex: E46 330Ci SMG - clubsport
Ex: F13 650ix - AC Schnitzer
Ex: S1000RR
Ex: E63 M6 - AC Schnitzer
Ex: E36 318i
Ex: E60 545i SMG
Ex: E46 330Ci SMG

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 06:48

1morok napísal:
mpower, nebudem ťa citovať, lebo mi to nechce zobrať pc, ale ak V12 6L tdi v automate nieje vhodná kombinácia, tak to už naozaj neviem. manuál je podľa teba k takému autu lepší? si upad?
a k smg sa viac nevyjadrujem

Ty absolutne nechapes o com pisem :!: tam to je vhodna kombinacia lebo je to SUV a nie sportove auto co ste uz mongoli ci co,ja teba citovat nebudem tiez lebo si majitel SMG a v 5 prispevkoch si nedokazal napisat ani 1 vyhodu len to ze mas ruky na volante,a este ktomu si sa aj snazil zavadzat,nechme to tak budem sa musiet niekoho skusenejsieho opytat vcom je sporotvejsia jazda z SMG z roku 2000...by ma zaujimalo ci si ho vies aj dat hoci kedy auto do driftu pod kontrolou,asi moc ne staci dat do youtube SMG fail a staci pozerat,viac to neriesim,mozno v M3 sa to este da ako tak...v M6 bohuzial nutnost chvala bohu ze nova M5 uz tusim ma manual

k0be
Auto: mam

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 11:11

lol...mat obe ruky na volante neni vyhoda? to, ze to preradi rychlejsie ako bezny clovek(dobre, mozno ty to stihas rychlejsie) nie je vyhoda? sak to su tie hlavne vyhody, preco to vymysleli...neviem, preco by to nemal vediet hodit do driftu, na uvedenie auta do driftu existuje predsa niekolko metod a navyse smg neradi jemne ako automat, ale kope ako ked pustis prudko spojku(minimalne v tych nastaveniach, ked radi rychlo)....
este keby si s tym mal odjazdene nieco, tak si kludne obhajuj svoje, ale takto...? smg nie je automat, neviem, comu na tom nechapes...ma svoje vyhody a nevyhody, tak isto ako manual a automat...
je pravda, ze starsiu smg som nejazdil, ale jazdil som smg v e60 m5 a este napr f430 s tou ich elektrohydraulickou prevodovkou, co je ten isty princip a v ani jednom z tychto aut by som manual nechcel.
ex E39 530iA

dushan
Auto: C63 AMG

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 11:59

vsetci sme tu mongoli ty lolo!...hlavne sme to auto mali, jazdili a ty tu iba omielas dokola to iste a odvolavas sa na youtube videa...radsej chod do pokecu rozoberat iphone a nezasieraj totu p*covinami
konec 8)
G30 M550i
C63 AMG - performance paket
DUCATI Panigale 1299 - Final edition
Ex: E90 330ix
Ex: E46 330Ci SMG - clubsport
Ex: F13 650ix - AC Schnitzer
Ex: S1000RR
Ex: E63 M6 - AC Schnitzer
Ex: E36 318i
Ex: E60 545i SMG
Ex: E46 330Ci SMG

ice.blade

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 12:10

ukaz mi prstom kto by na SMG jazdil drift ked ta prevodovka je stavana na okruhy!!! okrem toho SMG dat do driftu je tak isto lahke ale kupovat SMG ako driftcar je taka <>ina ako s manualom jazdit 24h le mans

1morok

Štvrtok, 27. Októbra 2011, 21:15

mpower, ty si truhlík, nič iné ma nenapadá
nebudeš ma citovať a pritom presne to robíš
nemáš ty náhodou schizu?
už sem nebudem prispievať, len trochu sledovať, aspoň pre pobavenie
fascinuje ma ale jedna vec, nejazdil si ale vieš lepšie ako x ľudí, ktorí to majú alebo mali doma, alebo aspoň také auto jazdili

TomTomZH
Autor témy
Auto: e60 530xd,dodge SRT4

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 20:59

vyhoda SMG: jednou rukou drzis volant a preradujes a druhou mozes napr.: telefonovat,hladkat priatelku,hrat s radiom,pit ... proste zabava. :mrgreen:

Mpower ten smrnc s tou spojkou si akoze myslel pri drifte alebo burnout robeni??? to mi tak pripada akoby si kazdy semafor opustil s burnoutom a kazdu zatacku driftom...potom by ma zaujimalo ako casto opravujes spojku a menis gumy atd...??
asi som uz stary na taketo veci a nepotrebujem to robit ale smg to tiez dokaze ale vecsia zabava je s tym pri predbiehani...
myslim ze to nema ani problem pri rezime SPORT preradit zo 4 do 2 a uzasne rychlo..
ja som tiez najprv nechcel smg ale po zvezeni sa mi to zapacilo a je to fajne a da sa s tym jazdit aj komfortne...
12218

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 22:14

nenici to smg v najrychlejsom rezime moc spojku?ked to tak tvrdo radi,a neboj k svojmu autu a aj spojke som setrny :wink:

TomTomZH
Autor témy
Auto: e60 530xd,dodge SRT4

Nedeľa, 30. Októbra 2011, 22:20

//MPower napísal:
nenici to smg v najrychlejsom rezime moc spojku?ked to tak tvrdo radi,a neboj k svojmu autu a aj spojke som setrny :wink:

neviem ci sa to viac opotrebuvava alebo co, v tom sport rezime ale sprava sa to podobne ako ked ty rychlo preradis a pustis spojku ,zatial som to asi 2x pouzil tiez si sanujem auto
12218

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Novembra 2011, 10:13

SMG je parádička ... určite odporúčam

ako bolo písané, je to "tvrdšie" ale tak isto to dokáže byť aj pohodlné
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Utorok, 15. Novembra 2011, 19:33

mam M3 SMG (2001)

Na okruh by som uz ine ani nechcel - neviem, ci Ti nieco hovori podradovanie pred zakrutou so zadokolkou z 200km na 50km/hod, manualne hadzanie medziplynov, popri tom sledovanie apexu (najma na dva krat lomenych zakrut), jazdcov pred a za tebou, .... suma sumarum, nic mi v tych sekundach uz nechyba, len este jednou rukou soferovat, a druhou radit ako o zivot: 5-N-4-N-3-N-2 a do toho strielat manualne medziplyny, ked SMG mi to spravi na "cvak-cvak-cvak-cvak" ;-)

Par chytrakov tu uz bolo, co ich na ringu oplieskalo o zvodidla, a u SMG za Teba toto strazi prevodovka.

Rovnako jazdenie po okreskach a predbiehanie je celkom zabava s SMG, a mestska premavka je rovnako pohodlna. SMG he trocha menej komfortna (najma v zapchach), no nie menej pohodlna.

Mozno pre zaciatocnikov a jesitov znie SMG nieco ako detska prevodovka, ci dehonestacia soferskeho umenia, no ako to tu bolo povedane, ani Formula 1, a ani novodobe supersporty asi nerobia chybu, ked nejdu do manualov, ci?

SMG +1
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

1morok

Utorok, 15. Novembra 2011, 23:30

počkaj počkaj, nešlo by tam fuknúť rovno z 5ky 2ku?
to by šlo rýchlejšie ako s smg, či?
a teraz vážne, nepoznám nič zábavnejšie, ako sa na okreske na niekoho lepiť pri 90km/h, potom cvak,cvak z 5ky do 3ky a plný plyn, s obidvomi rukami na volante predbehnúť tri autá, úplne bezpečne a s úsmevom na tvári sledovať ako sa mi stácajú autá v sp.zrkadle

germancars

Streda, 16. Novembra 2011, 07:01

Vlado Behun napísal:
mam M3 SMG (2001)
5-N-4-N-3-N-2 a do toho strielat manualne medziplyny, ked SMG mi to spravi na "cvak-cvak-cvak-cvak" ;-)

prepac ze sa pytam ako pako ale naco je dobry medziplyn? a naco je dobry medziplyn pri podradovani?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných