mam M3 SMG (2001)
Na okruh by som uz ine ani nechcel - neviem, ci Ti nieco hovori podradovanie pred zakrutou so zadokolkou z 200km na 50km/hod, manualne hadzanie medziplynov, popri tom sledovanie apexu (najma na dva krat lomenych zakrut), jazdcov pred a za tebou, .... suma sumarum, nic mi v tych sekundach uz nechyba, len este jednou rukou soferovat, a druhou radit ako o zivot: 5-N-4-N-3-N-2 a do toho strielat manualne medziplyny, ked SMG mi to spravi na "cvak-cvak-cvak-cvak"
Par chytrakov tu uz bolo, co ich na ringu oplieskalo o zvodidla, a u SMG za Teba toto strazi prevodovka.
Rovnako jazdenie po okreskach a predbiehanie je celkom zabava s SMG, a mestska premavka je rovnako pohodlna. SMG he trocha menej komfortna (najma v zapchach), no nie menej pohodlna.
Mozno pre zaciatocnikov a jesitov znie SMG nieco ako detska prevodovka, ci dehonestacia soferskeho umenia, no ako to tu bolo povedane, ani Formula 1, a ani novodobe supersporty asi nerobia chybu, ked nejdu do manualov, ci?
SMG +1
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)