... všetko o BMW ...
ancaaa napísal:už by to mohol niekto zhrnuť konečne SMG I pixovina a SMG v M3 vlastne SMG II zabavička :-)) nechapem dodnes panov inžinierov z bawarie ze daju akoze sekvenčne preradovanie pri ktorm mas mat pozitok z jazdy a pri maximalnych otackach ti to ebne vyžšiu rychlost.... a pozitok z driftu je kde?? :-)) ale aspon setrim na gumach :-))
ancaaa napísal:už by to mohol niekto zhrnuť konečne SMG I pixovina a SMG v M3 vlastne SMG II zabavička :-)) nechapem dodnes panov inžinierov z bawarie ze daju akoze sekvenčne preradovanie pri ktorm mas mat pozitok z jazdy a pri maximalnych otackach ti to ebne vyžšiu rychlost.... a pozitok z driftu je kde?? :-)) ale aspon setrim na gumach :-))
TomTomZH napísal:
tebe to same preradi ked mas vysoke otacky??
ancaaa napísal:tomo ja mam rv 12/2001 takze mam v afte smg1 ktore sa davali este do E36 a ano ked dosiahnem obmedzovac hned mi to tam ebne vyzsiu rychlost a robi to stale aj ked dam sport rezim a aj ked povipinam vsetky tie bludy elektronicke ,teraz ma napadla taka vec ze keby bol nejaky mudry panko co by mi to nastavil tak ze ked dlho podrzim tlacitko dsc tak by sa mi aj aktivovalo nepreradzovanie pri obmedzovaci fuu tak to jaky napad :-)) alebo pri stlaceni tlacitka sport
TomTomZH napísal:teraz v piatok som absolvoval vylet na grossglockner a poviem ti ze jazdit s tym cez tie serpentiny je PARADA!!!![]()
obomi rukami drzis pevne volant a len nim krutis a mackas packy ako potrebujes
ancaaa napísal:tomo ja mam rv 12/2001 takze mam v afte smg1 ktore sa davali este do E36 a ano ked dosiahnem obmedzovac hned mi to tam ebne vyzsiu rychlost a robi to stale aj ked dam sport rezim a aj ked povipinam vsetky tie bludy elektronicke ,teraz ma napadla taka vec ze keby bol nejaky mudry panko co by mi to nastavil tak ze ked dlho podrzim tlacitko dsc tak by sa mi aj aktivovalo nepreradzovanie pri obmedzovaci fuu tak to jaky napad :-)) alebo pri stlaceni tlacitka sport
1morok napísal:už si sa konečne naučil jazdiť? by si ma mohol previesť niekedy, som zvedavý
mne to samé neradilo, smerom hore teda určite nie, ani v červenom
ancaaa napísal:si si isty ze si mal smg 1??? jaky rok vyroby afta??? kolko rychlostnu prevodovku si mal???
TomTomZH napísal:
ma r.v.2002 a 5q
Pežot napísal:Ako som to tu celé prečítal ... tak teraz neviem.
Totižto, pozerám sa po e46kách ...
A chcem automat ... ale stále sa mi tam pletie SMG.
Aký je teda rozdiel medzi SMG I a SMG II? Od ktorého roku sa začali dávať SMG II?