... všetko o BMW ...
jalfons320 napísal:Že ťa tu baví trepať somariny, a byť z miestneho debilkatak xenera tu nikto neberie vazne. Inak podla mna, kazde standartne moderne auto co stoji viac ako 30 by malo mat automat
jalfons320 napísal:tak xenera tu nikto neberie vazne. Inak podla mna, kazde standartne moderne auto co stoji viac ako 30 by malo mat automat
pablohablo napísal:Toto moze tvrdit len ten, co jazdi v absolutnom zaklade a ego mu nedovoli priznat ze kupil hovadinu, alebo v takom aute nikdy nesedel :) A samozrejme nabuchanu oktavku ani nevidel.Podla mna BMW v absolutnom zaklade presti hoc aj nabuchanu oktavku.
pistacik11 napísal:Odpadávať budeš, keď budeš predávať tvoje coupe
chup44 napísal:hele, jake bixenony?Toto sa dá brať aj z iného uhľa pohľaduAle tak keď niekto nepotrebuje k životu výbavu a je zvyknutý na nejaký štandard, prečo nie, nemá veľmi zmysel, aby kupoval auto vo výbave a vôbec ju nevyužíval.
Na hore spomenuté auto sa ma dva týždne dozadu pýtal kolega, ja som to tu dal do pokecu, lebo sa mi to nezdalo za tú cenu a výbava nie je uplna socka (bixenony by mi asi najviac chýbali). No ako píšem, pre človeka, čo to chce len ako lepšie presuvadlo... Väčšina ľudí nebude riešiť, že tam nemá chalan mpaket, xenony, povedia si, má BMW a vnútri pekne sedadla, bodka.
pablohablo napísal:s tymto sa da len ciastocne suhlasit, prvy odstavec jednoznacneUplna klasika na tomto fore... cena noveho auta v zaklade 40000 - 80000 podla vybavy, potom pride niekto kto ma rozpocet na jazdenku 5000-14000 co ani nie je na kupu najlacnejsej novej oktavie v zaklade s kosackovym motorom a bude ofrflavat jazdene auto lebo nema <dopln picovinku> kedze bez <picovinky> je auto nepojazdna nepredajna socka
Ta cena nie je zla kvoli vybave ale kvoli km a servisu co bude nasledovat, ma to 170000km a na najazdenie dalsich 50000km mozes potrebovat aj 5000 na servis (spojka, remenica, tlmice, turbo, DPF, vstreky, + ... po tychto km odchadzaju uz drahe veci a kratko po sebe - moja skusenost) to si uz vies doviest auto (14600+5000) s polovicnym alebo tretinovym najazdom priamo od BMW gebrauchtwagen DE a vozit sa bez starosti. Plus to auto od 170000 do 220000km strati tak polovicu trhovej hodnoty, a tych dalsich 50000km ta asi vyjebe z tych faktur. Radsej napr. https://gebrauchtwagen.bmw-stuttgart.de/CarSearch/Details/988329/14 alebo https://gebrauchtwagen.bmw-stuttgart.de/CarSearch/Details/999595/18. Ale ja som len forovy chuj co sa autam nerozumie, plny internetovych rozumov, nepocuvaj ma, moj nazor je nepodstatny.
boborjelotor napísal:F31 jazdecky presti hociktoru octavku aj ked v nej budes mat vesmirne pruziny namontovane, uz len preto, ze je to zadokolka. skoncila debata, viac sa nemusime bavit. a naposledy co som pozeral, tak ochcavka RS pod 40 nebola velmi.. a za 40 si kupim velmi fesacku skladovku F31, 320d napriklad ktora bude na tom o dost lepsie vo vsetkom.z extremu do extremu....
nie, nabuchanu octavku 3er v absolutnom zaklade nepresti, pretoze bez aspon sport ak nie adaptivneho podvozku to hlavne pri f31 v zakrutach jazdi tak zle ako nejaka octavia.
nabuchana, ale aj zakladna octavka ma lepsie sedadla ako lavice v 3er, tie su tam jendoducho naschval - a v kazdom modeli bmw, mozno od 5er vyssie to je znesitelnejsie, ale 3er/x3 a nizsie zakladne sedadla su hanba a odpad. preto napriklad ja osobne nechapem ludi co si kupuju 318d alebo trojvalcove benziny a do vybavy bud nic, alebo mpaket. to uz potom radsej tu nalestenu octavku, ktora aspon ma pouzitelny kufer a miesto vzadu.
bmw si kupujem bud koli vybave, ktoru mi skodovka ani nepounkne, alebo koli motoru, ktory mi skodovka neponukne, alebo oboje. ale ked to nema ani jedno, potom je to uz asi len cista laska k dizajnu toho auta, ked si niekto kupi za 35k holotu namiesto nejakej RS/LK ochcafky.
xener napísal:ideme si porovnavat pipiky ? :) neboj sa mam s cim porovnavat, tod nedavno som sa vozil vo funglovkach m850i,740xd, X5, pred pol rokom som mal na dva tyzdne doma predvadzacku 530xd v cenovkou niekde okolo 90k a v ramci poslednych 10 rokov asi v kazdej premiovke v ramci striedania sa v soferovani na sluzobkach od jaguarov po volva audi vsetko. Nenechaj sa zmiast tym ze v starsich autach jazdi len luza, nie pre kazdeho je auto status symbol a zaklad identity co si potrebuje nieco dokazovatToto moze tvrdit len ten, co jazdi v absolutnom zaklade a ego mu nedovoli priznat ze kupil hovadinu, alebo v takom aute nikdy nesedel :) A samozrejme nabuchanu oktavku ani nevidel.
boborjelotor napísal:nie, nabuchanu octavku 3er v absolutnom zaklade nepresti, pretoze bez aspon sport ak nie adaptivneho podvozku to hlavne pri f31 v zakrutach jazdi tak zle ako nejaka octavia.
boborjelotor napísal:nic taketo netvrdim, asi mas problem citat s porozumenimto ze sedadla su na kokot v octe oproti zakladnym v f30, to je skoda komentovat,