... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Tak to som si nevšimol, nevidel som ostrekovače a na fotke sa mi to zdalo ako halogény. Ok, v tom prípade je to len plushele, jake bixenony?to auto ma full led vpredu aj v zadu
ma to sportsitze, je to facelift, 2016ka, za mna moze byt uplne vpohode..
boborjelotor napísal:ja som tu riesil to, ze su tu z oboch koncov debaty len tie extremy, jeden povie, ze aj najzakladnejsia 3er bude vzdy lepsia ako nabuchana octavia, a to proste je hlupost.
druhy povie, ze skladovkove octavie budu mat lepsiu vybavu ako ta, ktora sa tu rozoberala naposledy za tych 14500, co je takisto hlupost.
xener napísal:nechapem ten inzerat, co to ma s F31 za 15K? :-O akoze vybavu to ma samozrejme nabuchanu sak LK, o tom potom.. ale 36K za octaviu? by som bol fakt obrkokot aby som to kupil. aj keby to malo hocijaku vybavu. za tie prachy maximalne RS v benzine..Ked si tu meliete stale svoje a mylite si pojem skladove so zakladna vybava, tak si pozrite co sa da mysliet pod pojmom skladova oktavia. naschval som nesiel do uplneho extremu a nevyberal najnabuchanejsie co sa da najist.
Davat sem linku na novu skladovku v cene ojazdeneho bmw z inzeratu je fakt skvele porovanavanie :)
porovnajte teda tuto skladovku https://stock-cars.skoda-auto.com/654/sk-SK/?vin=TMBLK7NE0K0122476 s tym autom z inzeratu a ak vam to klapky na ociach dovolia, tak skuste odhadnut cenu tej oktavky ked bude mat vek a km toho bmw.
mimochodom tie basic led svetla su o uroven pod AHL bixenonmi.
xener napísal:pretoze darmo ludia vonku budu padat na rit ze cavo ma bmw, ked sa v nom bude vozit a nahodou si sadne ku kamosovi co bude mat oktaviu do ktorej si nemusel v konfiguratore nic vylepsovat - skladove vozidlo - tak sa bude hanbit za to co ma doma.