... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Tak to som si nevšimol, nevidel som ostrekovače a na fotke sa mi to zdalo ako halogény. Ok, v tom prípade je to len plushele, jake bixenony?to auto ma full led vpredu aj v zadu
ma to sportsitze, je to facelift, 2016ka, za mna moze byt uplne vpohode..

boborjelotor napísal:ja som tu riesil to, ze su tu z oboch koncov debaty len tie extremy, jeden povie, ze aj najzakladnejsia 3er bude vzdy lepsia ako nabuchana octavia, a to proste je hlupost.
druhy povie, ze skladovkove octavie budu mat lepsiu vybavu ako ta, ktora sa tu rozoberala naposledy za tych 14500, co je takisto hlupost.
Skladovu oktavku tak za 17000 v základe, kde nebude ani ovládanie radia na volante. xener napísal:nechapem ten inzerat, co to ma s F31 za 15K? :-O akoze vybavu to ma samozrejme nabuchanu sak LK, o tom potom.. ale 36K za octaviu? by som bol fakt obrkokot aby som to kupil. aj keby to malo hocijaku vybavu. za tie prachy maximalne RS v benzine..Ked si tu meliete stale svoje a mylite si pojem skladove so zakladna vybava, tak si pozrite co sa da mysliet pod pojmom skladova oktavia. naschval som nesiel do uplneho extremu a nevyberal najnabuchanejsie co sa da najist.
Davat sem linku na novu skladovku v cene ojazdeneho bmw z inzeratu je fakt skvele porovanavanie :)
porovnajte teda tuto skladovku https://stock-cars.skoda-auto.com/654/sk-SK/?vin=TMBLK7NE0K0122476 s tym autom z inzeratu a ak vam to klapky na ociach dovolia, tak skuste odhadnut cenu tej oktavky ked bude mat vek a km toho bmw.
mimochodom tie basic led svetla su o uroven pod AHL bixenonmi.
xener napísal:pretoze darmo ludia vonku budu padat na rit ze cavo ma bmw, ked sa v nom bude vozit a nahodou si sadne ku kamosovi co bude mat oktaviu do ktorej si nemusel v konfiguratore nic vylepsovat - skladove vozidlo - tak sa bude hanbit za to co ma doma.