... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
 myslim ze sme mali s Dedom perfektny finis o jednej v noci, kedy sa mu skoro podarilo upit ma na smrt, akurat ze nevladal ani sediet po takom vykone
  myslim ze sme mali s Dedom perfektny finis o jednej v noci, kedy sa mu skoro podarilo upit ma na smrt, akurat ze nevladal ani sediet po takom vykone   

miso_525d napísal:myslim ze sme mali s Dedom perfektny finis o jednej v noci, kedy sa mu skoro podarilo upit ma na smrt, akurat ze nevladal ani sediet po takom vykone

, a aj tak za vsetko mozu ti dvaja zbabelci, co usli do taxika a ty za nimi, lebo si sa bal
 , a aj tak za vsetko mozu ti dvaja zbabelci, co usli do taxika a ty za nimi, lebo si sa bal   

dedo1 napísal:
Miso, taketo veci ostavaju za branou letiska, a aj tak za vsetko mozu ti dvaja zbabelci, co usli do taxika a ty za nimi, lebo si sa bal

A este jedna vec Brano, kde su tie nocne umelecke zabery???
 ) ale prekvapenim je cas maniac-a. na e34 spravil 9 cas spomedzi vsetkych aut a dokonca sa dostal pred mini. tu je vidiet, ze slalom nieje o vykone alebo aute ale o vodicovi
 ) ale prekvapenim je cas maniac-a. na e34 spravil 9 cas spomedzi vsetkych aut a dokonca sa dostal pred mini. tu je vidiet, ze slalom nieje o vykone alebo aute ale o vodicovi 

miso_525d napísal:inak vsimol som si pri tych sprintoch, ze lavy pruh bol ovela rozbitejsi, ako pravy. myslim, ze sutaziaci, ktori startovali v pravom pruhu mali vyhodu.

neviem kto komentoval ale "hajzel, prepac fajlo"
 neviem kto komentoval ale "hajzel, prepac fajlo"  ma zabilo uplne najviac
 ma zabilo uplne najviac  inak mozno ak by som mohol poradit by som na dalsi rocnik zmenil kategorie v slalome, predsalen v jednej kategorii 30 aut a v druhej 4 ..
 inak mozno ak by som mohol poradit by som na dalsi rocnik zmenil kategorie v slalome, predsalen v jednej kategorii 30 aut a v druhej 4 .. v tomto pripade to nebola chyba auta, ale medzikusu medzi pedalmi a volantom.... hanbim sa.
  v tomto pripade to nebola chyba auta, ale medzikusu medzi pedalmi a volantom.... hanbim sa.Hugino napísal:Asi preto si pri prvom šprinte v tom pruhu viac zotrval aby si si užil tú kvalitnú cestu že??