... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dethXtreme napísal:no neviem ci to blato bola nehoda/nahoda...pretoze keby mu "sklzla noha" tak by ten plyn drzal chvilocku a nie tak intenzivne ako to bolo v tomto pripade...a neviem ako ostatni zucastneny, ale ja som ruku nevidel
frostik napísal:Bol som prvy rocnik , minuly som "zaspal" , bolo fajn , fajn pocasie, az na ten lejak, fajn zradlo, prijemny ludia , tesim sa na buduci rok ...![]()
![]()
Zaujimali by ma koncové čisla..
Počet áut napríklad..
A možno taká poznámka ... ja som mal pripravených tak 50€ na tombolové lístky a nafasoval som len jeden ... nakoniec som to pochopil , že teda tombola nič moc ale prečo ste zvolili tento smer som nepochopil doposial
gasp0 napísal:diki za super zraz :) hlavne zato ze "drifterov" v trave a medzi ludmi ste rychlo pacifikovalineviem kto komentoval ale "hajzel, prepac fajlo"
ma zabilo uplne najviac
inak mozno ak by som mohol poradit by som na dalsi rocnik zmenil kategorie v slalome, predsalen v jednej kategorii 30 aut a v druhej 4 ..
Anubis-artS napísal:Super je ako sa vozový park obmenil za tie roky, už to nieje len e30, e36 .. ale konečne je vidieť aj viac modelov e90,e92![]()
EBOLA napísal:
tomu to bolo tiez vysvetlene, toto sme fakt necakali. nastastie tych prehreskov nebolo vela. najdolezitejsie boli 2 veci. bezpecnost a aby ste sa bavili. snad boli obe splnene
maniaczv napísal:ako kazdy rok Z3m dal vsetkych dole darmo :) heheheh