... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dedo1 napísal:Akurat ten panko s klobukom by mal mat sebareflexiu, a nedavat si tu vec na verejnosti na hlavu![]()
PatoTT napísal:
vyfuk je dobre umiestneni,nikdo nekaže aby stali tak blizkoz jednej strany dym z druhej blato
starynovy napísal:RK-756BL 320i.
hanynko napísal:asi mali pohare ostat v co najblizsom okoli Dobrej Nivy ... skoda no, fakt ma to mrzi
ROKI49 napísal:Takze paradne straveny cas, nelutujem, zrazu nie je fakt co vytknut co sa organizacie tyka. Skvely napad bol aj s tou pitnou vodou.
Ludia z organizacnej partie, ste skveli, nech vam je vysoka uroven a kopec spokojnych ludi motivaciou do buducna, robite to fakt kvalitne a je to vidiet. Takze velka vdaka za moznost stretnut sa s kopou znamych a pokecat, pohejtovat, popit, pogrilovat, polepit paskou.... Jedine, co treba vytknut je to, ze ste Vomacka za ten pritepleny klobuk aspon nenapomenuli.![]()
![]()
Kto nebol, moze urcite lutovat.
Vdaka patri aj ludom z BA grupy, vsetkym bez vynimky, bola super atmosfera. Vdaka aj Macovi, ktory vsetko potrebne pokupil a o vela sa postaral. Aj za vedenie kolony. Treba podakovat aj ludom, co sli v kolone z BA (a TT) za kulturny transport, skvele, ze sa nenasiel nik, kto by to trhal, nahanal sa a riskoval.
![]()
Taktiez diky aj Misovi s M6 za motoristicke orgie v tej jeho bestii.![]()
Inak to DPF off je fakt instantna rakovina, pri naftovych sprintoch hodne ludi od trate poodchadzalo. Mozno treba skusit vyviest vyfuk do kabiny.![]()
Este mi neda sa nevyjadrit k dvom veciam, takto verejne. Dilino na E36 s SPZ RK-774BL (resp.775), kto ho pozna, ak nahodou nechodi na klub, ze mu odkazujem, ze je kreten. Aby bolo jasne preco....Pri vyjazde z travy na zaciatku letiska bolo asi najhlbsie bahno po dazdi. Vedla boli bufetove stoly, pri ktorych sedeli ludia. Tento "clovek" tam naschval zastal a zacal "gumovat" pricom tam ludi obhadzoval bahnom. Clovece, ver, ze keby si nezdrhal prec, asi by ta prislo tych par nasratych ludi prefackat.![]()
![]()
ked som isiel von, pred vstupom na letisko bolo odparkovanych par BMW. Ako to, ze neviete ocenit snahu organizatorov blbymi 10 eurami a radsej to nechate pred plotom, to je akurat na smiech, len sa divim, ze vam neni pred samym sebou tak trochu kokotno.
hanynko napísal:Zraz paradny, vsetko fajn, len ma mrzi, ze po vyzve: kto sa chce este zapojit do slalomu v kategorii 5er, 6er, 7er a X nech sa pride regnut a odjazdit skusobnu jazdu, tak som siel hned s autom ku startu, akurat sa vracala 5ka z poslednej skusobnej jazdy a uz mi bolo povedane, ze uz ma nepustia.... asi mali pohare ostat v co najblizsom okoli Dobrej Nivy ... skoda no, fakt ma to mrzi
dethXtreme napísal:tak isto velkyza tento rocnik a tak isto zdravim KOKOTA z RK v ciernej E36 s bielymi kolesami...ver tomu ze mat v tej chvili nieco v rukach, ides domov bez zadneho okna!...