... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ROKI49 napísal:Inak to DPF off je fakt instantna rakovina, pri naftovych sprintoch hodne ludi od trate poodchadzalo. Mozno treba skusit vyviest vyfuk do kabiny.![]()
pegass325 napísal:Tak tí traja si koledovali...som čakal kedy sa niekto nezdrží a vysvetlí im to ručne, keď už 3x krát jasne a nahlas nepočuli. A aj tí čo si tam na konci trate driftovali...šak už snáď máme vek na to aby sme sa vedeli správať, nie? A ešte keď to bolo jasne vysvetlené, aby sa dodržiavali pravidlá bezpečnosti.
Už len to že tam človek nerobí kktiny je vyjadrenie vďaky a rešpektu organizátorom!
PatoTT napísal:a čavo na Xkovej ho tam vzadu pražil
fox1k napísal:
presne, sme vtedy sedeli pri prvom stole, ražničí s blatom fakt chutí nahovno....
pegass325 napísal:Tak tí traja si koledovali...som čakal kedy sa niekto nezdrží a vysvetlí im to ručne, keď už 3x krát jasne a nahlas nepočuli. A aj tí čo si tam na konci trate driftovali...šak už snáď máme vek na to aby sme sa vedeli správať, nie? A ešte keď to bolo jasne vysvetlené, aby sa dodržiavali pravidlá bezpečnosti.
Už len to že tam človek nerobí kktiny je vyjadrenie vďaky a rešpektu organizátorom!
Maco napísal:Stankarov by som za to rano stiahol z koze![]()
![]()
![]()
ZdenoTO napísal:Arnold - stankari zdrhli a nechali tam kopec ludi o hlade a o smade, len tak napospas osudu