... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ultrainvest napísal:Bol som prvykrat a urcite nie naposledy! Bolo to uzasne! Skutocne klobuk dolu, PANI ORGANIZATORI!
Co tam mna najviac a veeelmi milo prekvapilo, ze si tam nikto nepotreboval nic pred nikym dokazovat. Jednoducho sme tam boli vsetci s rovnakym "postihom", s rovnakou "diagnozou"... a bolo uplne jedno, kto mal auto za 700,- a kto za 70.000,- (obrazne povedane) Vsetci sme tam boli na jednej lodi, akoby v rovnakom sanatoriu, v rovnakych "zupanoch" :) Fakt super akcia, uzasna atmosfera a taka ta dobrosrdecnost, prajucnost, vzajomny respekt a nadsenie! Tesim sa na dalsie rocniky! :)
Z mojho hladiska... nabuduce musim prist na niecom ostrejsom, je len malo prilezitosti vyblaznit sa bez hrozby pokut :)
Este raz vdaka.
Jozef
MateX3 napísal:sak dpc uz dajte sem fotky konecne![]()
nemohol som prist lebo sa mi nechcelo
lukas107 napísal:ozaj...ako dopadol ten chalan na 7 cke co mu roztrhlo hadicu s vodou...
speq napísal:inak chcel by som vyzdvihnut herriho , snazil sa cely den , stal na slnku cely den , komentoval kazdu jazdu slalomu co mi miestami pripominalo olympijadu ale bolo to fajn :)) aj ked si mi nevyhovel v jeden poziadavke tak klobuk dole