Tak po dlhsej dobe som sa rozhodol hodit sem aj moje male bmw
Kupene v Oktobri 2011, (na prahu mam klubovu nalepku-neviem ci bol majitel clenom

)
je to 316i, najazdene mam teraz cca 177 000 km (pri kupe som bol oklamany o cca 10 000km, dufam ze nie viac).
Pravdupovediac neviem co si mam mysliet, lebo je hoodne hrdzave, je to normalne?? (rocnik 12/1996)
Pri kupe nefungovalo kurenie, radiator vyzeral po vybrati ako novy, akurat do neho nesla voda-bol tam nejaky bordel. Po vycisteni, to zacalo kurit, ale len 1-2 mesiace, pred tyzdnom sa vypustila komplet voda, precistil sa system. Po tyzdni od cistenia mi v TESCU na parkovisku vytiekla voda, kedze sa zlomilo "koleno" z motora do chladica - PLASTOVE !!! preco nie kovove ??
Menili sa nejake silentbloky na prednej naprave, neskor cidlo ABS, upevnoval sa kryt na podvozku ktory som vsade statocne triafal (retardery, chodniky, cesty... ) Auto ma aj kruzky ktore nefunguju, ale raz budu

Uz mam aj Xenony za dobru cenu. ( za vela veci dakujem servisu v RS - BARDI auto)
Menil som samozrejme sviecky, palivovy filter, olej sa nemenil, kedze byvaly majitel tvrdil ze sa nedavno menil - doverujem mu

ale coskoro bude treba vymena.
A momentalne mam zvuk REMUS, mam odpadnutu ruru niekde za motorom-coskoro to bude napravene
Ak si na nieco spomeniem dopisem...
Inak je to taka chaba vybava, resp ziadna

Ale za tu cenu
Takze zatial spokojnost (prve auto)
A nejake foto :

- Prve foto ked prislo domov

- 2

- 3

- "Interier"
Zimne disky:

- Hanbim sa ked ho takto vidim, bohuzial...
- blee.jpg (333.46 KiB) 4313 zobrazení

- tuning.JPG (298.37 KiB) 4313 zobrazení

- Vymena pal. filtra
- servis.jpg (59.56 KiB) 4313 zobrazení

- heheee
- zraz.jpg (58.33 KiB) 4313 zobrazení