... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

dram napísal:Zaujimave je ze m3driver skoncil s lepsim casom pri vzajomnom sprinte pricom ostal zamnou?nemohlo dojst omylom k zamene vysledkov?

Miro Kovačik napísal:presne 300m , meral som to 5krat

Spoznal som osobne ludi z klubu a konecne som sa paradne vyblaznil s autom, hlavne na volnych sprintoch potom
 Spoznal som osobne ludi z klubu a konecne som sa paradne vyblaznil s autom, hlavne na volnych sprintoch potom  Trochu ma ale mrzelo, ze tam nebolo trochu viac miesta na palenie gum, ale uz sa tesim na dalsie klubove stretko. U mna mate velke PLUS :)
 Trochu ma ale mrzelo, ze tam nebolo trochu viac miesta na palenie gum, ale uz sa tesim na dalsie klubove stretko. U mna mate velke PLUS :)
jony napísal:je možné že skončil za tebou ak neskor vyštartoval,časomiera pritom zaznamenáva ked každé auto prešlo senzorom takže meralo čas každého vozidla osobitne preto sa ti možno zdalo že si bol v predu,lebo neskor vyštartoval.. ak ma chápeš..

..... už by mohla byť aj dalšia
 ..... už by mohla byť aj dalšia 

a tak som sa tešil, všetko trvá o dosť dlhšie ako som čakal takže ešte týždeň mi chýbal
 a tak som sa tešil, všetko trvá o dosť dlhšie ako som čakal takže ešte týždeň mi chýbal  Na budúci ročník sa však pripravujem už teraz a teším.
 Na budúci ročník sa však pripravujem už teraz a teším.