... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
herri13 napísal:Chalani a kocky.
Chcem sa Vam vsetkym podakovat za Vasu ucast, ze ste poniektory merali taku cestu a prisli ste nas pozriet.
Som rad, ze som stretol starych znamych a samozrejme spoznal dalsich novych skvelich ludi.

Zaroven Vam chcem podakovat, ze ste velka vacsina podporili nas pokus o slovensky rekord, v najvacsom pocte BMW na jednej akcii.
A chalanom z BB-ZV klubu za super spoluorganizaciu, ste skveli.

...Ja sa musim este dat do poriadku este vcul mi je pekne na prd
 ...Ja sa musim este dat do poriadku este vcul mi je pekne na prd   
   ...
 ...
 A stanovačka super až na nočný dážd.... Rano Herri13 poradil cestu na Zvolen a už to šlo tešime sa o rok... !!!!
  A stanovačka super až na nočný dážd.... Rano Herri13 poradil cestu na Zvolen a už to šlo tešime sa o rok... !!!!   Inak kolko bolo presne aut ?
  Inak kolko bolo presne aut ?  

dram napísal:Jj viem co myslis..i ked to vyzeralo tak ze vystartoval prave on prvy, kazdopadne to bolo zaujimave..a verim teda fotobunke
 Aj ked som musel vecer ist domov a nezostat do nedele pri Spiskej hruske
 Aj ked som musel vecer ist domov a nezostat do nedele pri Spiskej hruske  tak som sa zabavil.Dik celemu BMW klubu BB
 tak som sa zabavil.Dik celemu BMW klubu BB  Rasto,komentator no.1
 Rasto,komentator no.1  

Bol som prvý raz,nabudúce prídem zase ale už ostanem aj na noc.Palec hore,sánka dolu
 Bol som prvý raz,nabudúce prídem zase ale už ostanem aj na noc.Palec hore,sánka dolu  

na zraze som bol po cca 3 rokoch a som rad, ze prave na tomto
  na zraze som bol po cca 3 rokoch a som rad, ze prave na tomto