... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

marian 525td napísal:Je tu den D

KISS-MY-ASS napísal:Ani vám sa neda spať?

Chalani parádna akcia, dakujem organizátorom za krásnú sobotu. Veľké plus pre chalanov s autoglymu, všetko vysvetlili ukázali boli fakt super. Som spokojny a zhorený, budúci rok keby ešte nejaký bazénik vymyslite tak by to bol asi raj
  Chalani parádna akcia, dakujem organizátorom za krásnú sobotu. Veľké plus pre chalanov s autoglymu, všetko vysvetlili ukázali boli fakt super. Som spokojny a zhorený, budúci rok keby ešte nejaký bazénik vymyslite tak by to bol asi raj    a bufet tento rok tiež paráda, gulašik a vychladená kofolka prišla vhod.... Tí ktorý chceli tie znaky, tak sa ešte raz ospravedlnujem mali príst v piatok žial nejak neprišli
  a bufet tento rok tiež paráda, gulašik a vychladená kofolka prišla vhod.... Tí ktorý chceli tie znaky, tak sa ešte raz ospravedlnujem mali príst v piatok žial nejak neprišli   tak stačí ked mi poposielate adresy s farbou znaku a velkosťou všetko vám to odošlem
  tak stačí ked mi poposielate adresy s farbou znaku a velkosťou všetko vám to odošlem   Ešte raz ďakujem a klobúk dolu z roka narok lepšie, už sa teším na ďalší ročník.
 Ešte raz ďakujem a klobúk dolu z roka narok lepšie, už sa teším na ďalší ročník.