... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Skypco napísal:Herri klobuk dolu perfektne ste to zvladli aj napriek nahradnemu miestu bolo vidno velky posun, kazdy rok je to lepsie a lepsie:).., ta casomiera minuly rok chybala.., este ked si niektori zucastneni uvedomia ze zelena na semafore znamena len pripravenost merania a nie jeho zaciatok tak bude vsetko v poho:).., narazam hlavne na sprinty..
Jedine co bolo na Cerine lepsie je ze sa to v prvom rade aspon podla poctu zucastnenych, ktori ostali aj na noc bralo skor ako dvojdnovy vylet do prirody a tu sa mi zda ze to vacsina ponala skor ako stretko na parkovisku pri ZV.., skoda:(..
..a to druhe podstatnejsie je ze Cerin mal o triedu ak nie o dve lepsi asfalt co robilo problem uz v druhom meranom case na slalome.., nedalo sa do toho opriet a dost sa to na tych vydrolenych kamienkoch smykalo.., inak ten "zimny posyp" robil problem aj divakom vid. foto nizsie co som po odjazdeni zazil aj na vlastnej kozi.., este ze mne na umiestnenie nakoniec stacil ten prvy:)..
..to len v skratke ohladom zvoleneho miesta.., velmi dobre viem ze ste to nemali jednoduche!:).., myslim ze aj tak najpodstatnejsie je ze sme sa mohli stretnut a ze ste nakoniec nahradne miesto nasli.., este raz velka vdaka aj v mene ludi z BA a PK za nadherny motoristicky vikend:)..
Chlapci len tak dalej!:)
btw ohladom ucasti mi nikto nic nedal podpisat a to som tam mal dve auta (preco to nerobili priamo na vchode, jeden podpis nie je zdrzanie ani komplikacia)..
Fuxxo napísal:chlapi fakt paradny zraz, popici sa mi pacilo, skoda toho skurveneho slnka
mrzi ma ze som nedokoncil moju ulohu porotcu dokonca, velmi som chcel, ale nepodarilo sa
TT-SIMIK napísal:ja len poznamenám že jeden takyto zraz do roka je málo....)))))![]()