... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:sak ale vyhral to mato nie? za Z3M ? potom 116i a 316i ci?
Z3M coupe napísal:takze vysledky slalom: 1miesto Z3M vysledny cas 1:49:95 naj cas 54,60 2miesto 318d vysledny cas 1:51:20 naj cas 55.56 3miesto 116i vysledny car 1:51:25 naj cas 55,59 lestenka zrazu 1miesto Z3M 2miesto X5 3miesto e36 maiki. Aj ked tam boli urcite aj ovela krajsie auta ,ale ludia hlasovali velmi malo,mozno mensia rada nabuduce by som to skusil formou poroty ako to byva na velkych zrazoch typu big bmw a pod. A co sa tyka slalomu absolutne nezalezalo na vykone auta ale na sikovnosti vodica ja som vyuzival mozno 30% vykonu,celu trat na 2ku a max 3tisic ot/min,skor by som povedal ze vyhodu mali slabsie auta ktore mohli prejst trat plynulejsie,
partizan napísal:Tiez by som sa rad podakoval organizatorom zrazu, ze nam pripravili taku fajnovu akciu![]()
Jedine co som bol trocha zarazeny, bolo vyhlasenim lesteniek zrazu, ako tu uz pisali predomnou, boli to pekne auta ale naj lestenky asi nie.
Mna osobne tam napriklad zaujala cierna E34 525i - krasne BBS kolesa, lak a inerier v stave v akom ho najdete tazko aj na omnoho novsich autach - takym autam ja hovorim lestenka