... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

krasne auticka, ja na svojom este musim popracovat ked som videl niektore
 krasne auticka, ja na svojom este musim popracovat ked som videl niektore   

Za seba musim napisat, ze som spokojny s obhajenim 2. miesta na slalome s tou slabou a tazkou marhou a v sprinte sa tiez nestratila napriek tomu ze som jazdil vylucne proti 30d autam. Srdce mi zaplesalo pri pohlade na M3 s Akrapović vyfukom
   Za seba musim napisat, ze som spokojny s obhajenim 2. miesta na slalome s tou slabou a tazkou marhou a v sprinte sa tiez nestratila napriek tomu ze som jazdil vylucne proti 30d autam. Srdce mi zaplesalo pri pohlade na M3 s Akrapović vyfukom   
   Organizácia  a občerstvenie na 1ku. Škoda len že vela ludi nehlasovalo za auto zrazu....
  Organizácia  a občerstvenie na 1ku. Škoda len že vela ludi nehlasovalo za auto zrazu....

tuninglc napísal:Prvý krát na bmw zraze a bolo super už sa teším na dalšíOrganizácia a občerstvenie na 1ku. Škoda len že vela ludi nehlasovalo za auto zrazu....
Patqooo napísal:Hej a kto vyhral auto zrazu ? Rozhodoval som sa medzi Fuxxom a Bmw M power .., nakoniec som dal Fuxxa

666Ace napísal:Ja som bol prvy krat na bmw zraze a som spokojny, velmi dobre zorganizovane, aj pocasie ste zvladlikrasne auticka, ja na svojom este musim popracovat ked som videl niektore

aj slalom som vyskusal, som nebol uplne posledny, co som necakal
Dakujem organizatorom za super akciu

maiki napísal:marek dopln do tabulky poradie... ak sa da... lebo vobec netusim aky je princip vytazneho casu a rad by som vedel ako mi to jelo

tak druhe miesto bolo 116i , takze tam moc neslo o vykon ocividne
 tak druhe miesto bolo 116i , takze tam moc neslo o vykon ocividne 

herri13 napísal:
Z kade si, ked BB kraj ?