... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

maiki napísal::D tak druhe miesto bolo 116i , takze tam moc neslo o vykon ocividne

maiki napísal::D tak druhe miesto bolo 116i , takze tam moc neslo o vykon ocividne

jedine co by som vypichol boli wc,ale o tom sme sa s Marekom bavili,pre mna to bol jeden z dvoch top zrazov na SK scene.Velmi dobre som sa tam citil a urcite sa vidime na buducom ročniku,bola by skoda keby ste v tom nepokracovali ide vam to len tak dalej držim palce
 jedine co by som vypichol boli wc,ale o tom sme sa s Marekom bavili,pre mna to bol jeden z dvoch top zrazov na SK scene.Velmi dobre som sa tam citil a urcite sa vidime na buducom ročniku,bola by skoda keby ste v tom nepokracovali ide vam to len tak dalej držim palce  

Proste super Sobota.
 Proste super Sobota. 

marian 525td napísal:Ďakujeme ja a manzelka za super zraz

Tu je zopár fotočiek
https://picasaweb.google.com/116611168912132298714/ZrazBMWVelkyKrtis2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOe1oKSyz5_JRw&feat=directlink
 , pekne si Helenka nafotila
 , pekne si Helenka nafotila  
Patqooo napísal:
To bola len 116i ? Tomu moc neverím ...

jararak napísal:este by som chcel vytknut tym 2 panom v hnedych autach f10 525d a e36 320i, ak si budu chciet blbnut nabuduce, na konci trate bol celkom slusny flek kde sa to dalo, takto medzi autami to nemalo ani vyznam ani zdravy rozum a len som trpol na ktory smer ich vezme, taktiez pri jednej uzasnej otocke tam odskakovalo par ludi co sa mi uz fakt nelubilo a fakt to na zraz nepatri.

mareko258 napísal:ale tomu ver...je to kamos a je tam len 125konikov...
 Naco je Z3M tolko koni ked neusla ani 318d ani 116i kde je viac ako 2x rozdiel vo vykone
  Naco je Z3M tolko koni ked neusla ani 318d ani 116i kde je viac ako 2x rozdiel vo vykone