Tak a terz musim reagovat, hoci som to nikdy nerobil....
Povedzte mi, co ste-sme za BMW klub, ked si idete-ideme vyberat, ake modely BMW tam maju alebo nemaju co hladat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To bol akoze zraz vsetkych BMW krem X5,X6, GT a co ja viem este ake modely tam neboli........!!!!!?????
Urobte si zraz podla modelov BMW a potom to snad pochopim, ked tam pride niekto, kto taky model BMW nema ale tieto primitivne reci otom, ci na "VELKOM LETNOM ZRAZE BMW" tam ten alebo onen BMW model ma co robit alebo nie su uplne trapne a primitivne a svedcia o inteligincii ludi na zraze.
Kym som mal E36, E46, E34.....bol som "klubak" a mohol som ist s vazenym dovolenim kompetentych na zraz ale ked mam napr. X5, X6... tak tam nemam co hladat? Ake krasne primitivne
Takze dnestnym dnom, nech budem mat akekolvek BMW, na zrazy nebudem chodit aby som nenasral "kompetentnych", ktori asi dufali, ze vyhraju "lestenku zrazu", a chudacikovia nevyhrali a nebudu sa moct pochvali pred 15r spoluziackami s "poharom vitazstva" ,ci a s akym tam clovek s BMW vobec moze ist....