to je fakt piatok? to preco? v tom pripade nestiham, jedine ze by sa zmenili plany moje, ale to tazko
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
jaj bohuzial piatok praca a aj cez vikend inac by som snad dobehol aj ked by som sa hambil s chrochtiakom a k tomu sa este auticko len pomaly dava dokopy, celokm ma zabrzdilo a ukrojilo z rozpoctu hned prasknute tesnenie pod hlavou :) ale uz je fajn...
Naposledy upravil/-a harrvy v Utorok, 9. Marca 2010, 22:28, upravené celkom 1 krát.
No mne to bude vyhovovat aj v piatok, ale aj v sobotu len newiem kedy ja by som bol radsej za piatok o piatej pred forstingerom ako v sobotu, ale v ramci mnozstva ludi sa prisposobim na datum aj cas .... A ty Ciso sa nemas hambit za co, si myslis ze moje auto je v 100% poriadku, nie a hlavne na vyzor je strasne, ale tak no co v ramci financ moznosti je to tak ako to je , dojdi pokecame .....
Pridal som hore hlasovanie, nech si vieme ujednotit termin Podla vysledkov hlasovania vo stvrtok vecer upravim nazov prispevku s novym terminom stretnutia. Miesto ostava v kazdom pripade nezmenene - Forstinger v Martine.
PS: Pre tych, ktori sa hanbia za svoje spinave auto. Najspinavsie bude aj tak moje, to funguje ako stavebny mechanizmus
na hlasovani je nespravodlive to, ze kazdy moze dat len jeden hlas
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------