... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
johnyfly1 napísal:kupim pivo tomu kto mi tam umyje auto
MT-SPEEDY napísal:Daj namiesto piva volant a umyjem Ti ho aj v bikinach
Lil_Ego napísal:Fajnovo a bude aj promenaada v plavkaach po robotea ked idete umyvat tak aj moj kybel mozete
![]()
![]()
harrvy napísal:pocujte, sa dostalo ku mne, ze v sobotu o jednej bude v kostanoch nejaky zraz... vie o tom niekto nieco? mozno by to bolo spojit s vasou stretavkou.. ja sice bohuzial koli pracovnym povinnostiam nebudem moct sa zucastnitmozno ak by sa mi to podarilo presadit v praci tak by som dobehol pracovne :) taky shotik v TV Turiec si myslim, ze by mohol byt zaujmavy :)
BMino napísal:ako sa divam vonku tak sa bude dat aspon smykat
mato471 napísal:Kua, tak teda kedy to ide byť aby som sa vedel pripraviť, len najviac ma sere to že mám už letné pneumatiky.![]()
mato471 napísal:Kua, tak teda kedy to ide byť aby som sa vedel pripraviť, len najviac ma sere to že mám už letné pneumatiky.![]()
BMino napísal:Speedy, bol som sa smykat aj tento vikend, na pocudovanie som este nasiel u nas cesty pod snehom
johnyfly1 napísal:stale rozmyslam ist ci neist...teraz stavaju polisi pod strecnom a jak ma zastavia tak bude pruser..to sklo sa mi bude robit az v pondelok