... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
harrvy napísal:a kde ste boli? normalne zavidimverim, ze nablizsie stretko uz nevynecham :)
to speedy: uz mas volant? zeby som poriesil ten tvoj stary :) snad ho mas v zachovalom stave
Lil_Ego napísal:Jojjooooj to stretko bolo good aj pocet ludi bol vyssi nez som ocakaval, no
pocasie som newedel lepsie zjednat, ale aspon furiky nepadali a ta 7er a M5no kto nebol v kostanoch newie
A Speedy skoda ze ta fotka newisla bola by aspon dokumentacia ,no nic tak hadam nabuduce a aj v este hojnejsom pocte. Apropo kedy bude dalsie stretko ? ? ? O mesiac o dva, alebo skor ? ? ?
johnyfly1 napísal:johnyfly ho v pondelok na 100% donesie![]()
a uz mate to videjko zo zrazu?
MT-SPEEDY napísal:Boli sme sa previezt v Kostanoch na letisku, po chvilke dorazil MilanM5 s trhacom asfaltu a brachom na 7er
Volantik este nie je, snad to konecne vyjde v pondelok. Akonahle mi ho Johnyfly1 donesie, hned v robote ho prehodim a potom Ti dam vediet, prides si pozriet ten povodny
harrvy napísal:takze volant nepasuje?
MT-SPEEDY napísal:Pasuje a ten povodny caka na zadnych sedackach, kedy ho prides omrknut
harrvy napísal:
zajtra? kedy? kde? po takej pol stvrtej poobede mozem kdekolvek a kedykolvek :)
MT-SPEEDY napísal:Ja som do 16tej v praci, tak sa mozeme dohodnut napriklad o 16tej pred NAY Elektrodomom. Moze byt?
harrvy napísal:
ok.. v pohode.. robis v nayku?