... všetko o BMW ...
TheCarista napísal:Nazdar hosi,
este taka otazka - da sa dokodovat aby bolo vidiet teplotu oleja v sport displeji, tak ako to maju novsie verzie Idrive-u? Takisto by bolo aj fajn mat Waze cez Apple Car Play na celej obrazovke, nie len na 60%..je aj tam nejaka moznost to vyriesit? :)

..za ten cas sa ale stihlo co to poservisovat :)
 ..za ten cas sa ale stihlo co to poservisovat :)

ROKI49 napísal:Prosim ta, vidim, ze si z BA, kde si daval robit olej v prevodovke? Aky olej tam siel (origo ZF?) a co to cca stalo? Caka ma to v blizkej dobe.....

voMacK napísal:No a ako to je teda s tymi sedackami? Ktore funkcie v G30 chybaju oproti F10?

)
 )SurrendeR napísal:Zaujimave, ze my vsetci ostatni, co mame na oboch modeloch odjazdene desiatky, resp stovky tisic km, tak ten rozdiel nevidime....ak neviete (vy vsetci) najst rozdiel medzi f10 a g30 sedackami rovnakeho typu, tak ste ich asi nenastavovali dostatocne.

Lebo este raz ti hovorim, ze ovladace su na oboch modeloch totozne, ak neratam to, ze G30 ich ma aj "dotykove."
 Lebo este raz ti hovorim, ze ovladace su na oboch modeloch totozne, ak neratam to, ze G30 ich ma aj "dotykove." 
											voMacK napísal:Zaujimave, ze my vsetci ostatni, co mame na oboch modeloch odjazdene desiatky, resp stovky tisic km, tak ten rozdiel nevidime.
Nemal som problem s nastavenim ani na jednom aute. A stale sa pytam teda, ze ktore konkretne funkcie G30 stratilo oproti F10 :)
Nemyslis, ze je skor chyba v tebe a nieco tam robis nakokot?Lebo este raz ti hovorim, ze ovladace su na oboch modeloch totozne, ak neratam to, ze G30 ich ma aj "dotykove."

jedina vec, co sa stale dookola pytam, preco BMW...PRECOOOOOOOO nerobilo F10 s B58, ked F30 a dalsie Fkove modely tento agregatik mali
 jedina vec, co sa stale dookola pytam, preco BMW...PRECOOOOOOOO nerobilo F10 s B58, ked F30 a dalsie Fkove modely tento agregatik mali 

bohuzial, nikto iny na svete si nemysli ze F10 je lepsie auto ako G30 (lebo objektivne proste nieje
 bohuzial, nikto iny na svete si nemysli ze F10 je lepsie auto ako G30 (lebo objektivne proste nieje  ), takze ostanete sami ano
), takze ostanete sami ano  a preco? lebo F10 bola uz na konci zivotnosti ked B58 prisiel do F30LCi.. takze naco by to robili.
 a preco? lebo F10 bola uz na konci zivotnosti ked B58 prisiel do F30LCi.. takze naco by to robili.  hlavne ked to poladis trocha aby sa to priblizilo aspon takej 375 konovej verzii, tak som zvedavy potom..
 hlavne ked to poladis trocha aby sa to priblizilo aspon takej 375 konovej verzii, tak som zvedavy potom..