... všetko o BMW ...

v obchode nemali žiadnu inú fialovú...... Tak som vzala túto, že veď skúsim. Keď to je fialová tak zjem kaktus..
 v obchode nemali žiadnu inú fialovú...... Tak som vzala túto, že veď skúsim. Keď to je fialová tak zjem kaktus..   ale naáhodou nevyzerá to najhoršie... Motorový priestor nevyzerá boh vie ako, viem.. Ale vážne sa mi nechcelo stráviť ďaľší týždeň s tým, aby som ho celý vybrúsila, gitovala, zvárala.. Ten chcem asi striekať pištolou a tú ani nemám, ani v dielni kamaráti nemajú dosť silný kompresor na to. Chcela som sa už hlavne voziť, čiže som sa na to vykašlala a motor šiel dnu.. Možno niekedy v lete alebo po lete sa motor vyberie a spravím si krásny motorový priestor, predstavujem si ho tmavozelený s veeeeľa trblietkami
 ale naáhodou nevyzerá to najhoršie... Motorový priestor nevyzerá boh vie ako, viem.. Ale vážne sa mi nechcelo stráviť ďaľší týždeň s tým, aby som ho celý vybrúsila, gitovala, zvárala.. Ten chcem asi striekať pištolou a tú ani nemám, ani v dielni kamaráti nemajú dosť silný kompresor na to. Chcela som sa už hlavne voziť, čiže som sa na to vykašlala a motor šiel dnu.. Možno niekedy v lete alebo po lete sa motor vyberie a spravím si krásny motorový priestor, predstavujem si ho tmavozelený s veeeeľa trblietkami   To má ale všetko čas
 To má ale všetko čas  
 )
)Abyssko napísal::lol:Mňa s teba jebne dievča.... 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

ďakujem, som rada, že sa niekomu páči moja zábavka

Terezka napísal::lol:
 Ma nepravidelný chod, chová sa presne ako tá m20. Motor je na 1000% v naprostom poriadku, chyba musí byť v aute. Jednoznačne to bude palivom. Tak som vymenila čerpadlo a palivový filter a ide trošku lepsie ale stále to nie je ono. Mám doma uplne nové čerpadlo tak asi zajtra keď pojdem zas do dielne ho vymením a už to proste musí ísť v poriadku. Bol upchatý vývod benzinu naspäť do nádrže, tak sa prefúkol.. Keď nepomôže čerpadlo, asi natiahneme nové benzínové hadičky.. To sú detaily, určite sa to vyrieši a pojde bezchybne ako v sedane. Iná možnosť nie je, už potrebujem k životu dať Olíviu na značky, spraviť STK a spokojne sa voziť. Už sa mi klepe noha kedy konečne kopnem do spojky a pojdem boky
 Ma nepravidelný chod, chová sa presne ako tá m20. Motor je na 1000% v naprostom poriadku, chyba musí byť v aute. Jednoznačne to bude palivom. Tak som vymenila čerpadlo a palivový filter a ide trošku lepsie ale stále to nie je ono. Mám doma uplne nové čerpadlo tak asi zajtra keď pojdem zas do dielne ho vymením a už to proste musí ísť v poriadku. Bol upchatý vývod benzinu naspäť do nádrže, tak sa prefúkol.. Keď nepomôže čerpadlo, asi natiahneme nové benzínové hadičky.. To sú detaily, určite sa to vyrieši a pojde bezchybne ako v sedane. Iná možnosť nie je, už potrebujem k životu dať Olíviu na značky, spraviť STK a spokojne sa voziť. Už sa mi klepe noha kedy konečne kopnem do spojky a pojdem boky  
 OEM motorové silenty a kulisa radenia
 OEM motorové silenty a kulisa radenia  

nestíhala som sa s tým babrať, síce nevyzerá tak pekne ako minule, chutila skvelo
 nestíhala som sa s tým babrať, síce nevyzerá tak pekne ako minule, chutila skvelo  tak rycho sa zjedla, že som ju nestihla ani poriadne nafotiť.
 tak rycho sa zjedla, že som ju nestihla ani poriadne nafotiť.

//MPower napísal:Aj driftuvat dokáže, neviem či som niekedy videl ísť babu bokom :)
PS: Elektrika nie je žiadna veda ak človek chápe základný princíp :)

mexican napísal:Ktorý základný princíp myslíš? Pohyb nosičov elektrického náboja?