Prešiel nejaký čas, udialo sa pár zmien tak pokračujem v príbehu.. pekne postupne.. Tricka robila problémy,vynechávala, triasla sa, skapínala.. nikto uz nevedel prísť na to, čo jej vadí. Tak som vymenila celú palivovú sústavu. Natiahla nové hadice, nové čerpadlo, palivový filter, regulátor tlaku paliva, palivovú rampu... vstreky som menila asi 4 krát, čerpadlo tiež, móžem si otvoriť obchod so vstrekmi a čerpadlami

.. na vstrekoch z m30 to šlo bezchybne ale nechcela som ich tam nechať lebo majú väčší prietok, chcela som zelené z m52 ako majú byť. Druhá váha vzduchu tomu tiež trochu pomohla no stále to nešlo ako malo.. už som nevedela čo s tým a prisahám, v momente keď sa zapojilo rádio a pustila som jej 2paca, tak zacala ísť bezchybne

.... neskôr som zistila, že mám prasknutý posilovač riadenia a ked stúpnem na brzdu tak fučí a saje vzduch. Keď som stúpila na brzdu s vyradenou rychlostou tak mi stúpali otáčky.. postupne sa to samo opravilo, motor ide už pekne, len keď stojím na brzde tak si ide svoje. Musím zohnať ten posilovač a vymeniť ho.