Keďže tricka bola predtým turbinka, mala na palubke nejaké budíky, asi na tlak turba alebo na zmes... Nie aby to tam nejako šikovne primontoval, bývalý majiteľ to tam nalepil sekundovým lepidlom
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Čiže keď sa dali budíky dole, na palubke ostali zbytky lepidla, ktoré nešli dole. Nebolo to nič hrozné ale ja som samozrejme musela vymýšľať. Tak šla z čiernej tricky von palubka, aj zo zelenej.. Kamoši mi hovorili, nech sa do toho nepúšťam, že ju móžem prasknúť alebo už nebude sediet ako sedela, jasné že som sa do toho aj tak pustila

. Nebolo to vobec také zlé, aj bez návodu sa dalo prísť na to ako ich vybrať. V coupečku bolo oproti sedanu ovela menej káblov, teraz je ešte menej lebo som nepotrebné dala preč. Zo sedanu bolo treba vybrať aj kabeláž na velky bc. To som zvedavá kto kedy nakábluje do coupe lebo ja som z toho jeleň. Ponaučenie, neckavaj káble, ktoré nevieš načo sú, lebo nenaštartuješ potom

v sedane som odcvakla nejaký kábel na ews ale došli sme na to a všetko bolo zas v pohodičke... vymenila som navzájom aj panel kúrenia a tlačítka, všetko v lepšom stave som dala na palubku, ktorá má ísť do coupecka