Diky za rady a nazory.
xDrive som uplne vylucil,
Do tej 3GT ten m-packet treba, a teda aj tu alcantaru, na tom som sa viac menej uz sam so sebou dohodol :), lebo niekedy nad tymi vsetkymi konfiguratormi z toho clovek chyta miernu schizofreniu. Ked som vcera videl nazivo biele 3GT v pakete tak to uplne inak vyzera ten napuchreny zadok. To auto objektivne je skarede lebo mu urobili tucny zadok s prilis velkymi svetlami, ale pre mna je uzitkova hodnota dolezitejsia. V pakete je to auto zozadu ovela lepsie, hoci ja som si nikdy na to nepotrpel.
A subjektivne - ani sportove sedadla mi nevyhovuju uplne dokonale, ale ani klasicke. Tie klasicke su prilis plytke. Este sa tento tyzden chcem ist na tom odviezt, lebo som necakal az taky rozdiel v posede oproti F30, s ktorou som par km nabehal v ramci sluzobnych ciest ked mi to dali z pozicovne. V 3GT je posed trosku vyssi, ale volant sa mi zdal rovnako vysoko, mal som trochu taky pocit, ze sedim v motokare, volant aj v najvyssej polohe najblizsie pritiahnuty ku mne sa mi zdal prilis 'medzi kolenami'.
Nebolo to nijako zle alebo nepohodlne, len trochu nezvyk.
Neviem ci im vcera blbol konfigurator, a vlastne ani neviem, ci pozeram konfigurator na pred alebo po-facelift verziu, lebo na webe medzi zoznamom vsetktych konfiguratorov 3GT je, ale priamo pod strankou modelu nie, podobne aj na bmw.de.
Vcera a predvcerom mi pri prihodeni paketu connected drive + profi navi zaratal tu navi ako keby bez zlavy, proste ako keby ten paket za cca 1700 EUR zaratal s plnou sumou za profi navi, takze to hadzalo horibilne sumy. Dnes to funguje OK, a ten connected drive tam prihodim

.
S vybavou celkovo som tiez v podstate ustaleny, co momentalne zvazujem pri 3GT je uz len ci 320i alebo 330i.
Viem ze 320i mi budete bohate stacit a 330i je cisto len rozmar z jesitnosti. Rozhodnem sa asi podla toho ako to bude vychadat v realnych cislach po zlavach podla financovania.
Do konca tyzdna sa hadam rozhodnem, ci budem pravoplatny bmw klubak alebo nie :)
zatial dik za rady