mily priatel, dakujem ti za empiricku ochotu

Subjektivne je moj nazor taky, ze je to zo strany BMW chujovina ze auto sa da zamknut zvnutra cez DO, ale objektivne neviem najst racionalny dovod, kedze aj tak je tam stale tlacitko priamo v aute, ktorym sa zvnutra da zamknut.
Takze objektivne som chuj, lebo si neviem racionalizovat svoje myslienkove pochody

Hlavne ze budem moct otvarat a zatvarat kufor a naporucik strazmajor pplk. Jebovic na Brane nebudem pizdovat, ze sa mi do auta musi divat cez bocne okno, lebo to je vraj proti predpisom - ked vidi do celeho auta so sklopenymi sedackami. Bezpecnejsie je ked mu niekto s ciernymi foliami otvori kufor kde nic neni a na zadnych sedadlach moze vyviezt aj tri mrtvoly a vratnik sa nikdy nenamaha pozriet inde ako do kufra.
ale podelim sa s vami chlapci aj o prihodu, ktora je mierne BMW related.
V noci zo soboty na nedelu som mal ist do Viedne na Westbahnhof vyzdvihnut rodicov vracajucich sa z dovolenky, a kedze mali hodinu meskanie, tak som to odparkoval pred Viednou na dialnicnom odpocivadle, ktore bolo prepchate rumunskymi dodavkami, neviem ci je to nejaka povinna uniforma, ale vyhradne biele VW T3 dodavky s vozikmi na tahanie aut. A kedze prejst 30 metrov na parkovisko pre nakladne auta im bolo daleko, tak kazdy z nich pekne zozral 5 parkovacich miest pre osobaky. Ja som si pekne sklopil sedacku tak ako vacsina aut vedla mna, snazil som sa chvilu si zdriemnut, ked tu zrazu, kde sa vzala tu sa vzala, nablyskana biela X3 "fpakete", kolesa jak na traktor, no cele to mal chlapik napumpovane. A neviem co sa mu stalo, ale asi po 3 minutach zapol blinkre. Reku omylom zavadil do packy, ale potom som si vsimol, ze ma komplet vsetky, a tych milion dopravnych znaciek s prikazanymi smermi a zakazmiz astavenia co Rakusania lubia davat na parkoviska to vsetko pekne odrazalo, diskoteka na cele parkovisko, a chuj tam stal, na mieste pre invalidov, tukal si do mobilui a blinkre robili blik blik blik blik blik blik....polhodinu. Ked som isiel na wc tak som obisiel auto k nemu a po nemecky (mal rakuske znacky) sa ho pytam, ci ma to auto pokazene alebo aky ma dovod na to aby mal tie blinkre zapnute. Dovod som sa nedozvedel, ale dozvedel som sa ze sa vola TYKOKOT CHODDOPICE.
A potom ze majitelia BMW nepouzivaju smerovky.