hovorim ja som dostal radu od instruktora autoskoli vzdy ked sa ti nieco nezda pri jednani policajta volaj 158 a pytaj dopravny inspektorat.
raz som mal tiez divnu prihodu s policajtami sli sme s charliesu piati v aute pol stvrdtej rano samozrejme vsetci opity okrem mna :). Pekne si to siniem po roznavskej 65km/hod kto vie tak vie ze tam to na jednu zelenu vlnu 60 neprejde. a zrazu prileti auto spoza mna skrizi ma. Ja vyletim prednim kolesom na obruvbnik samozrejme si to odniesol trocha elektron.
Vystupim v soku pozeram na policajta a ten co si o sebe myslite kam sa ponahlate a este ignorujete signalizaciu ze vas zastavujeme. Otvorte kufor, kam sa tak ponahlate 60siatkou ste nesli ani ... !. pozeram nan eho ako kon a hovorim. Ale vsak ste nemali majaky to by som hadam pocul a vsimol. zastavil na to mi odpoveda:" je vela hodin majaki sa nepouzivaju nechceme budit ludi". Zacali prehladavat auto podripovacne otazky boli samozrejmost. Ja sa trocha spamatavam co sa deje spominam na instruktora volam 158. a zacinam sa snimi rozpravat policajt si to vsima z ostri pozornost. Povedal som im svoju situaciu co sa mi stalo.. a teta na druhej strane ci mam svetkou a ja ze ano tak nech si zapisem osobne cislo a mozem skodu ktoru mi na aute sposobil vymahat. mali ste vidiet aky bol zrazu "kamos"
si myslel ze sa z neho doseriem ked mam 19 rokov a SC znacky :).. priznavam na zaciatku som bol vysrany