... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bodka napísal:No mne uz raz tiez prehladavali auto, dokonca som musel ja aj kamarat vykladat veci na kapotu ich auta a sacovali nas. Sice mi to prislo mimo, ale kedze som sa nemal coho bat - predpisova rychlost a v aute nic nezakonne - tak som to neriesil.
Jannci napísal:som sa na to pytal jedneho policajta, a on mi povedal, ze mi oni nemozu do auta vstupit a ani sa nicoho chytit ak nemaju povolenie. preto vzdy ziadaju od sofera, aby otvoril kufor. Keby si si vypital povolenie, tak hned by skoncil. tomu ver. Ale ked nechces otvorit kufor, tak na teba vyjdu stym, ze chcu vidiet vybavu (cize aj rezervu a ta je v kufri).
Takze mrtvoli noste v mechoch na zadnych sedackach
popo napísal:No colníci ta môžu skontrolovať všade na ceste a ti im musíš ukázať cele auto bez pripomienok.
pepo286 napísal:no nie som si isty ci uplne vsade ... malo by to platit len v 'pohranicnom pasme' ... ale kedze to je 80km od hranice a Slovensko je take ako je .. takze v podstate vsade :) .. snad len v BB nie :)
Colné pohraničné pásmo - časť colného územia vo vzdialenosti do 25km od štátnej hranice smerom do vnútrozemia.
palo napísal:chlapci flojdi to maju posistene pekne.on ta jednoducho poziada o otvoreni predne alebo zadnej kapot.ty niesi povinny mu ju otvorit ale ked natrafite na super policajta a neurobite co chcete tak on jednoducho povie ze vase auto je podozrive z nejakej trestnej cinnosti(pasovanie drog.............atd) a zo zakona ma pravo vam ho na 90 dni zadrzat a mozu vam ho vratit uplne rozobrane.taka je realita takze by som velmi neprovokoval