... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Sobota, 22. Novembra 2008, 17:31

Bodka napísal:
No mne uz raz tiez prehladavali auto, dokonca som musel ja aj kamarat vykladat veci na kapotu ich auta a sacovali nas. Sice mi to prislo mimo, ale kedze som sa nemal coho bat - predpisova rychlost a v aute nic nezakonne - tak som to neriesil.

a nespievali si popritom flojdi toto ? [youtube]0__Jx6VQApQ[/youtube]
E46 320D Touring 100kW (2001)

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Novembra 2008, 17:50

prihoda..kamarat oslavuje narodeniny uzavreta spolocnost v bare
ja a partia asi 4roch chalanov sme boli v miestnosti dva zavrety
Obrovsky rachot na dvere (mi o tom nevieme sme v miestnosti dva a zabavame sa )
zrazu sa otvoria dvere v miestnosti dva a tam stoji policajt.
kukame ze ci dobre vidime rezkim tonom vravi
ku stene a vsetky veci vo vreckach na stol
samozrejme koname ako organ kaze.

prehladava nas.. asi hlada fet

zacne od prveho obciansky pozrie bla bla
druhy obciansky pozrie bla bla bla
pride k tretiemu kamaratovi a pozera na neho obciansky
kamarat : zabudol som si ho doma
organ : ty si si zabudol obciansky doma ? to co ma znamenat co si o sebe myslis
kamarat: prepacte pan policajt fakt som si zabudol cele doklady doma
organ : ked ta zavriem do vysetrovacky na 24 hodin naucim ta nosit obciansky jak sa volas
kamarat: YYY XXX
organ : vy ste syn toho podnikatela
na to ako mu zacal policajt vykat som siel od smiechu do kolien a zgustol si na mne :D holt z tohto pribehy vypliva treba mat slavnych rodicov :( skoda ze mne boh nenadelil :roll: :roll: :roll: :D :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

winter
Auto: G05 X5 45e
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Novembra 2008, 22:57

Jannci napísal:
som sa na to pytal jedneho policajta, a on mi povedal, ze mi oni nemozu do auta vstupit a ani sa nicoho chytit ak nemaju povolenie. preto vzdy ziadaju od sofera, aby otvoril kufor. Keby si si vypital povolenie, tak hned by skoncil. tomu ver. Ale ked nechces otvorit kufor, tak na teba vyjdu stym, ze chcu vidiet vybavu (cize aj rezervu a ta je v kufri).

Takze mrtvoli noste v mechoch na zadnych sedackach

ide o to, ze auto mozu policajti prehladat kedy chcu, to nie je obydlie.
povolenie k prehliadke potrebuju len ked prehladavaju obydlie.

pred prehliadkou auta ta ma pravo skontrolovat ci nemas pri sebe zbran,
takze ta necha vystupit a presacuje ta.

no a policajti ti mozu prehladat auto, ak maju na to dovod. napr. patranie
po vozidle, veciach, osobach, bla, bla bla. pripadne ked sa nieco stalo v okoli.

ale to ci maju naozaj dovod, to sa nemas ako dozvediet.
co ked maju vyhlasene patranie po ukradnutej veci?
ak by si to dal potom presetrit inspekciou, to by museli mozno dokazovat ze ci to bolo nevyhnutne....

tiez ma minule nechali vylozit a prehladavali cele auto, ale mozno to
bolo preto, ze ked sa spytal ci mam zbran, tak som mu povedal ze "dnes nie" :-)
G05 X5 45e
ex F20, 120dA
ex E46, 318i

pepo286

Utorok, 25. Novembra 2008, 23:09

ked sa ta pytal ci mas zbran ... si sa mal spytat ze aku by chcel a kolko je ochotny do toho vrazit :) .. a ci chce cistu alebo staci so zbrusenym cislom :D

winter
Auto: G05 X5 45e
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Novembra 2008, 23:42

pepo286 napísal:
ked sa ta pytal ci mas zbran ... si sa mal spytat ze aku by chcel a kolko je ochotny do toho vrazit :) .. a ci chce cistu alebo staci so zbrusenym cislom :D

pouzite zbrane nedrzim :D
G05 X5 45e
ex F20, 120dA
ex E46, 318i

pepo286

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 09:18

dnes rano .. KE situacia na semafore ...
stojim si asi 7. v rade na ... kedze dlzku cyklu poznam viem ze bud prejdem na tesno (ked ty 6ti sa poponahlaju) alebo budem cakat dalsi cykus ...
skace zelena auta sa pohynaju ... kukam do spetaka ... flojdi v rade za mnou .. predomnou taka malicka fiatka olepena na kufri (Zaciatcocnik, dieta v aute ... proste sofer typu 'netrubic, robim co mozem') ... ten to este presiel na taku zeleno-orandzovu (fakt skocila az ked bol tesne pred semaforom) ... rozmysam, seknem to este alebo pockam ? stihol by som to este na orandzovu v pohode ... ale reku, neponahlam nikde .. zbytocne nebudem provokovat .. pockam (aj tak mam rychle vyjazdy zo semaforov tak ma nebude nikto zdrziavat ked budem prvy) ... tak som pekne spomalil a na ciare pod semaforom zastal ... vtom spoza mna majaky a flojdi cez dvojitu plnu (a uz na cervenu) sup ho cez krizovatku ... myslim si, asi sa ponahlaju a mysleli ze to este prejdem na orandzovu a oni za mnou ale ja som zastavil .. tak hodili majaky a idu ...
prisla dalsia zelena .. pohol som sa ... a za krizovatkou kukam a co nevidim ... pani policajti uz riesia toho chudaka na tej fiatke

viem ze orandzova na semafore nie je na to aby sa zrychlilo a este preslo .. ale aby sa spomalilo .. ale ten chudak mozno tu orandzovu ani nevidel ..

takze som mal v podstate stastie ze som to nesekol na orandzovu ale pockal ...

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 09:30

pepo286 napísal:
to BIRKI ... ak sa nemylim tak kufor ti smu prehladavat leda tak colnici (aj to len v pohranicnom pasme) .. takze neviem co hladal v kufri zeleny skriatok :)

No colníci ta môžu skontrolovať všade na ceste a ti im musíš ukázať cele auto bez pripomienok.

pepo286

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 09:34

popo napísal:
No colníci ta môžu skontrolovať všade na ceste a ti im musíš ukázať cele auto bez pripomienok.

no nie som si isty ci uplne vsade ... malo by to platit len v 'pohranicnom pasme' ... ale kedze to je 80km od hranice a Slovensko je take ako je .. takze v podstate vsade :) .. snad len v BB nie :)

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 09:38

pepo286 napísal:
no nie som si isty ci uplne vsade ... malo by to platit len v 'pohranicnom pasme' ... ale kedze to je 80km od hranice a Slovensko je take ako je .. takze v podstate vsade :) .. snad len v BB nie :)

Robím v oblasti kde mi colnici chodia každú chvílu na návštevu :evil: .

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 11:09

jo minule svagrovi tahali naftu z avie ci nema cervenu. btw inac kamos mi minule hovoril ze presiel na oranzovu a ze ho stopli floidy, skontrolovali mu doklady a vravely ze sa nieco meni, vraj je nejaka zmena a uz ani na oranzovu sa nema prechadzat a ze sa skracovali intervaly na vsetkych semaforoch v ke.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 11:10

pepo286 napísal:

Colné pohraničné pásmo - časť colného územia vo vzdialenosti do 25km od štátnej hranice smerom do vnútrozemia.

a tusim este kolo vnutrozemskych colnic to bolo v okruhu 15km... ceknem to este presne..
.

palo
Auto: e34

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 11:47

chlapci flojdi to maju posistene pekne.on ta jednoducho poziada o otvoreni predne alebo zadnej kapot.ty niesi povinny mu ju otvorit ale ked natrafite na super policajta a neurobite co chcete tak on jednoducho povie ze vase auto je podozrive z nejakej trestnej cinnosti(pasovanie drog.............atd) a zo zakona ma pravo vam ho na 90 dni zadrzat a mozu vam ho vratit uplne rozobrane.taka je realita takze by som velmi neprovokoval
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 12:02

palo napísal:
chlapci flojdi to maju posistene pekne.on ta jednoducho poziada o otvoreni predne alebo zadnej kapot.ty niesi povinny mu ju otvorit ale ked natrafite na super policajta a neurobite co chcete tak on jednoducho povie ze vase auto je podozrive z nejakej trestnej cinnosti(pasovanie drog.............atd) a zo zakona ma pravo vam ho na 90 dni zadrzat a mozu vam ho vratit uplne rozobrane.taka je realita takze by som velmi neprovokoval

Okamžite trestné oznámenie na zneužitie pravomoci verejného činitela by som mu hodil na krk a by si to rozmyslel so zabavením auta. A keby som na to nemal gule tak zavolam rodinnému právnikovi a on by mu to vysvetlil cez telefon :twisted:

Musel by dokazovať prečo bolo auto podozrivé z pašovania a...a dokázal by pred súdom hovno a aj to oni dobre vedia.

Ale stále sa držím svojho: Nemám čo tajiť. Ak je policajt normálny, aj ja som normálny a som ochotný mu akokolvek vyhovieť v rámci zákonov a morálnych zákonov. zas nenechám si šahať do trenírok len preto že to je policajt :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

palo
Auto: e34

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 12:04

tiez som toho nazoru,ak je normalny on na mna tak som aj ja na neho.ale inak s nimi vychadzam dobre zatial
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 12:09

Musíte to chápať aj z druhej strany. Ak vás vyzve na otvorenie kufra a vy to odmietnete - je automaticky jasné že niečo tajíte - možno tam máte mŕtvolu alebo malý sklad ilegálnych zbraní.

Je proste blbosť sa naťahovať o takú vec keď tam nemáte nič nezákonné.

Druhá vec je, že toto si dovolia vačšinov iba na nás, ale čierne G-mercedesy s nabúchanými fešákmi len tak prehliadnu.

Ale ani to nieje vždy pravidlo.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných