... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

session with green guys ...

Piatok, 21. Novembra 2008, 21:56

Dobry vecer ..

Idem si dnes do kina , boli sme 4ria v aute , prejdem na oranzovu , idem si idem podla predpisov nikam sme sa neponahlali a zrazu majaky , odstavia ma a pan policajt dobre ze ma nezozere .

Zevraj som ho skoro cele nabural a ze som isiel aspom 150 na 60tke lebo ze ma nevedeli s ich prestiznou fabiou dohonit ... isli zamnou asi 30sekund blikali asi 15 . Na cervenu sa zamnou otocili bez majakou spravili tzv "u-turn" tam kde to je zakazane (smer ivanka pri dunaji von z BA kde predavaju jablka a blizko je jurki pumpa)

Tak pan policajt hovori ze mi okamzite bere papiere a ze neni o com .. potom ze na blok za 2000 a pytal som sa ci ma maju natoceneho alebo odmeraneho .. ani jedno ani druhe nemaju .. tak som sa pytal kde je problem? povedal ze ak neprestanem byt drzi zobere mi papiere hned a ze mam podpisat blocek na 2000sk .

Je toto normalne? Blizi sa koniec mesiaca tak si musia vymyslat kokotiny s prepacenim? Mam 3 svedkov , vsetky papiere som mal v poriadku... Chcel som to dat na presetrenie a nato mi povedal ze dobre ze mozem odstavit auto nechat mu vodicak a mam ist domov pesi...

PS: Pardon za esej .. peniaze ma tak neseru ale pristup a to ze ma policajt statny prislusnik "oje.." to mi nejde do hlavy.

Pežot

Piatok, 21. Novembra 2008, 22:00

Daj podnet a uvidíš čo sa udeje :wink:

Máš osobné číslo a tak??? :?

dodoIPD
Autor témy

Piatok, 21. Novembra 2008, 22:06

som rad ze ma tam nesputal .. namna vyletel agresivny bol dost...

Užívateľov profilový obrázok
RALF
Auto: e36 318is
Kraj: Nitriansky

Piatok, 21. Novembra 2008, 22:56

hold, policia
OO=[ ][ ]=OO
//e36 325i\\

birki
Auto: 540iA touring

Piatok, 21. Novembra 2008, 23:27

dodoIPD napísal:
som rad ze ma tam nesputal .. namna vyletel agresivny bol dost...

mal si zavolat na 158 a vypytat si dopravy inspektorat a rovno pred nim povedat do telefonu aka je situacia.. by si videl ako by sa ponahlali k "neakemu pripadu"
Naposledy upravil/-a birki v Piatok, 21. Novembra 2008, 23:30, upravené celkom 1 krát.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Piatok, 21. Novembra 2008, 23:28

bez debaty si vypytat cislo odznaku meno a meno nadriadeneho, s takymito chujmi sa ani nebavit pokial sa k tebe on nechova dostojne - co je jeho povinnost...

tak videl mladeho chalana, myslel si ze zarobi...zakomplexovany zeleny kkt - pozdravujem jeho kolegou ktory toto forum urcite monitoruju...

Necrocyklo

Sobota, 22. Novembra 2008, 11:13

Pokial si dostal blokovu pokutu,je tam jeho cislo.A skus mu vybavit vianoce bez premii.

el_fuego333

Sobota, 22. Novembra 2008, 12:28

akychto je v policii neurekom.. Hlavne v malych mestach. Ak sa Vam toto stane, hned vytiahnite mobil a zacnite nahravat. Potom to predajte do telky.
Poloboh vetra a mora, hrdina muzov. Radikalny ultraheterosexual.
X5 e70

Ederon

Sobota, 22. Novembra 2008, 12:39

Ako to dopadlo? Zobrali ti papiere alebo si platil? Treba to rozhodne riesit, takato sikana je cisty nezmysel. Nejaky magor si mysli, ze ked ma majak, je zakon alebo co. A oni casto ani zakon nepoznaju. :?

dodoIPD
Autor témy

Sobota, 22. Novembra 2008, 13:02

20 dni im to ide do vacku a potom si vymyslaju hovadiny a tlacia na bloky.. mam blok este som nic neplatil skusim ist na DI v pondelok

birki
Auto: 540iA touring

Sobota, 22. Novembra 2008, 14:19

hovorim ja som dostal radu od instruktora autoskoli vzdy ked sa ti nieco nezda pri jednani policajta volaj 158 a pytaj dopravny inspektorat.

raz som mal tiez divnu prihodu s policajtami sli sme s charliesu piati v aute pol stvrdtej rano samozrejme vsetci opity okrem mna :). Pekne si to siniem po roznavskej 65km/hod kto vie tak vie ze tam to na jednu zelenu vlnu 60 neprejde. a zrazu prileti auto spoza mna skrizi ma. Ja vyletim prednim kolesom na obruvbnik samozrejme si to odniesol trocha elektron.
Vystupim v soku pozeram na policajta a ten co si o sebe myslite kam sa ponahlate a este ignorujete signalizaciu ze vas zastavujeme. Otvorte kufor, kam sa tak ponahlate 60siatkou ste nesli ani ... !. pozeram nan eho ako kon a hovorim. Ale vsak ste nemali majaky to by som hadam pocul a vsimol. zastavil na to mi odpoveda:" je vela hodin majaki sa nepouzivaju nechceme budit ludi". Zacali prehladavat auto podripovacne otazky boli samozrejmost. Ja sa trocha spamatavam co sa deje spominam na instruktora volam 158. a zacinam sa snimi rozpravat policajt si to vsima z ostri pozornost. Povedal som im svoju situaciu co sa mi stalo.. a teta na druhej strane ci mam svetkou a ja ze ano tak nech si zapisem osobne cislo a mozem skodu ktoru mi na aute sposobil vymahat. mali ste vidiet aky bol zrazu "kamos"

si myslel ze sa z neho doseriem ked mam 19 rokov a SC znacky :).. priznavam na zaciatku som bol vysrany :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

pepo286

Sobota, 22. Novembra 2008, 16:56

to BIRKI ... ak sa nemylim tak kufor ti smu prehladavat leda tak colnici (aj to len v pohranicnom pasme) .. takze neviem co hladal v kufri zeleny skriatok :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

Pežot

Sobota, 22. Novembra 2008, 17:10

pepo286 napísal:
takze neviem co hladal v kufri zeleny skriatok :)

Že by kolegu??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodka
Auto: EX: E36 325TD

Sobota, 22. Novembra 2008, 17:23

No mne uz raz tiez prehladavali auto, dokonca som musel ja aj kamarat vykladat veci na kapotu ich auta a sacovali nas. Sice mi to prislo mimo, ale kedze som sa nemal coho bat - predpisova rychlost a v aute nic nezakonne - tak som to neriesil.
Obrázok

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Sobota, 22. Novembra 2008, 17:29

Bodka napísal:
No mne uz raz tiez prehladavali auto, dokonca som musel ja aj kamarat vykladat veci na kapotu ich auta a sacovali nas. Sice mi to prislo mimo, ale kedze som sa nemal coho bat - predpisova rychlost a v aute nic nezakonne - tak som to neriesil.

som sa na to pytal jedneho policajta, a on mi povedal, ze mi oni nemozu do auta vstupit a ani sa nicoho chytit ak nemaju povolenie. preto vzdy ziadaju od sofera, aby otvoril kufor. Keby si si vypital povolenie, tak hned by skoncil. tomu ver. Ale ked nechces otvorit kufor, tak na teba vyjdu stym, ze chcu vidiet vybavu (cize aj rezervu a ta je v kufri).

Takze mrtvoli noste v mechoch na zadnych sedackach

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: hofoo7 a 241 neregistrovaných