... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

diLucca

Piatok, 28. Novembra 2008, 09:34

K policajtom vzdy slusny a ochotny, kazdy si robi len svoju robotu, ich takisto nahanaju nech maju nejake vysledky.. Samozrejme ze clovek narazi aj na "pripady" ale vacsinou robili velke halo zo zaciatku, potom boli uplne v pohode..

Užívateľov profilový obrázok
badboy

Piatok, 28. Novembra 2008, 10:58

dodoipd: za celu tuto situaciu si mozes sam...urcite si nesiel prespisovou rychlostou. A este ides bavit machra, ze ci to maju nahrate na kamere...tak co si potom cakal, že ti popraju pekny vecer? a ohanas sa, ze si mal 3 pasazierov, ktory samozrejme budu pritakavat tvoju verziu...nechapem takych ludi co sa budu este hadat a robit zo seba chudaka, ked vedia, ze spravili chybu
BMW F15 X5 30d M-Packet
BMW F25 X3 20d M-Packet ex
BMW F11 530xd M-Packet ex
BMW e91 320d M-Packet ex
BMW e61 fl. 525d M-Packet ex
BMW ///M3 ex
BMW e30 325ci ex
BMW e30 318ci ex

Mr.S
Kraj: Košický

Re: session with green guys ...

Piatok, 28. Novembra 2008, 11:07

dodoIPD napísal:
Dobry vecer ..

Idem si dnes do kina , boli sme 4ria v aute , prejdem na oranzovu , idem si idem podla predpisov nikam sme sa neponahlali a zrazu majaky , odstavia ma a pan policajt dobre ze ma nezozere .

Zevraj som ho skoro cele nabural a ze som isiel aspom 150 na 60tke lebo ze ma nevedeli s ich prestiznou fabiou dohonit ... isli zamnou asi 30sekund blikali asi 15 . Na cervenu sa zamnou otocili bez majakou spravili tzv "u-turn" tam kde to je zakazane (smer ivanka pri dunaji von z BA kde predavaju jablka a blizko je jurki pumpa)

Tak pan policajt hovori ze mi okamzite bere papiere a ze neni o com .. potom ze na blok za 2000 a pytal som sa ci ma maju natoceneho alebo odmeraneho .. ani jedno ani druhe nemaju .. tak som sa pytal kde je problem? povedal ze ak neprestanem byt drzi zobere mi papiere hned a ze mam podpisat blocek na 2000sk .

Je toto normalne? Blizi sa koniec mesiaca tak si musia vymyslat kokotiny s prepacenim? Mam 3 svedkov , vsetky papiere som mal v poriadku... Chcel som to dat na presetrenie a nato mi povedal ze dobre ze mozem odstavit auto nechat mu vodicak a mam ist domov pesi...

PS: Pardon za esej .. peniaze ma tak neseru ale pristup a to ze ma policajt statny prislusnik "oje.." to mi nejde do hlavy.

Tak preco si to podpisal, ked si sa citil "nevinny" ?
Ked si to podpisal, tak si si priznal vinu a teraz sa mozes stazovat tak akurat na bmwklube :^o
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 28. Novembra 2008, 11:28

Myslím že z toho čo písal je jasne vidno že to pán policajt bol agresívny.

A oháňať sa niečim na čo má človek právo nieje "hranie na machra" ale správne konanie - ak sa nedopustil (či už vedome alebo nie) ničoho nezákonného.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

alfi666

Piatok, 28. Novembra 2008, 12:41

Nemal si podpisat Dodo ;) ak si si bol plne vedomy, ze si urcite presiel nanajvys na oranzovu, nie na cervenu ;)
Kludne nech ti zoberie papiere, vypise ti otom papier, ze preco ti ho zobral, ze si nesuhlasil s blokovym konanim, lebo si si 100% isty, ze si nesiel na cervenu. Potom das podnet na presetrenie este skor nez ta oni vyzvu na riesenie ;)... sice by si trcal chvilu bez vodicaku, nuz ale bud sa chces hadat, alebo sa nato rovno na zaciatku vykasli ;)

PS: oni isli priamo za tebou, ked si presiel na tu oranzovu?.. alebo boli z opacnej strany krizovatky? ;) tiez dolezite ;)

Ak isli za tebou a budu obaja tvrdit, ze si presiel na cervenu, tak to nevykecas bohuzial ani s 3 svedkami.... ovsem ak neboli za tebou, tak prva otazka je, ze ci oni z toho uhla videli na 100%, ze tam bola cervena.... a ked neboli za tebou, tak to nemohli vidiet ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Piatok, 28. Novembra 2008, 13:02

badboy napísal:
dodoipd: za celu tuto situaciu si mozes sam...urcite si nesiel prespisovou rychlostou. A este ides bavit machra, ze ci to maju nahrate na kamere...tak co si potom cakal, že ti popraju pekny vecer? a ohanas sa, ze si mal 3 pasazierov, ktory samozrejme budu pritakavat tvoju verziu...nechapem takych ludi co sa budu este hadat a robit zo seba chudaka, ked vedia, ze spravili chybu

a ked viem ze som nespravil chybu ? Kebyze idem rychlo na cervenu (co by som nespravil pretoze ja dodrziavam predpisi opytaj sa kohokolvek z ba casti klubu) tak si poviem ano posral som to mozem si zato sam tak mi treba.. ale ja som naozaj nic zle nespravil ,a to s tym natacanim som mu povedal az ked zacal byt fakt neprijemny ,nikdy doteraz som s policajtami problem nemal...
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Piatok, 28. Novembra 2008, 13:05, upravené celkom 1 krát.

dodoIPD
Autor témy

Piatok, 28. Novembra 2008, 13:03

alfi666 napísal:
Nemal si podpisat Dodo ;) ak si si bol plne vedomy, ze si urcite presiel nanajvys na oranzovu, nie na cervenu ;)
Kludne nech ti zoberie papiere, vypise ti otom papier, ze preco ti ho zobral, ze si nesuhlasil s blokovym konanim, lebo si si 100% isty, ze si nesiel na cervenu. Potom das podnet na presetrenie este skor nez ta oni vyzvu na riesenie ;)... sice by si trcal chvilu bez vodicaku, nuz ale bud sa chces hadat, alebo sa nato rovno na zaciatku vykasli ;)

PS: oni isli priamo za tebou, ked si presiel na tu oranzovu?.. alebo boli z opacnej strany krizovatky? ;) tiez dolezite ;)

Ak isli za tebou a budu obaja tvrdit, ze si presiel na cervenu, tak to nevykecas bohuzial ani s 3 svedkami.... ovsem ak neboli za tebou, tak prva otazka je, ze ci oni z toho uhla videli na 100%, ze tam bola cervena.... a ked neboli za tebou, tak to nemohli vidiet ;)

oni isli zevraj oproti , ja som tam nikoho nevidel.. ked mam pravdu povedat podla mna boli niekde na boku cesty a cakali , lebo mi hovoril ze som siel minimalne 130 , pritom som neprekrocil 90km/h a to som mu aj povedal ... urcite nesli zamnou ked som presiel cez semafor

dodoIPD
Autor témy

Piatok, 28. Novembra 2008, 13:06

Mr.S napísal:
Tak preco si to podpisal, ked si sa citil "nevinny" ?
Ked si to podpisal, tak si si priznal vinu a teraz sa mozes stazovat tak akurat na bmwklube :^o

nechcem sa stazovat , napisal som co sa mi stalo a chcel som len zistit ci niekto nemal podobny "zazitok" a jak to riesil.. niektory ludia boli ochotny a napisali mi SS , za co im velmi dakujem.

killian

Piatok, 28. Novembra 2008, 20:46

ice.blade napísal:
ja som mal taku krasnu prihodu s vojenskou spravou ci s ktorymi ciernymi zakuklenymi na ceste... idem si pri hlohovci po montazi wlan anten a zrazu za mnou blika auto tak som sa mu uhol a zablokovali ma... zastavim pozeram ze zigulak a z neho vyskakali 3ja typci v ciernom... mali neake safiky a na nich baterky... jeden z predu jeden z boku a jeden zo zadu... tak som dal dole okienko a pytam sa ze co sa deje? typek vedla len ze "mi vieme, otvorte kufor" potom na mna zareval znova "otvorte kufor" tak som vysadol isiel dozadu otvoril som im... posvietil si tam baterkou a do 20s naskakali naspat do auta a uz ich nebolo :) ani neviem preco ma zastavili ani nist... vdety som sa tak bal ze som potom celou cestou isiel max 50kou

kedy sa to stalo? minuly alebo tento mesiac? v hlohovci to teraz bolo v poslednom case divoke, vid moja prihoda co som pisal v tejto teme. Takych prihod ma viac ludi a konkretne s tymi istymi Gckami, vsetci vieme o koho ide. Tak mozno aj ta tvoja prihoda s tym nejak suvisi

jankee

Pondelok, 8. Decembra 2008, 14:25

mne sa stala tiez jedna usmevna situacia...isli sme z klubu v BA,4 chalani a zrazu len vidim policia asi 2 minuty isli zamnou a potom pustili majaky a odstavili ma...vraj ci som pil,alebo bral omamne latky..tak som povedal,ze nie...zjavne mi veril..ona to vlastne aj bola pravda :smile: nechal nas vystupit a vylozit vsetky vacky na kapotu ich auta zhodou okolnosti sme boli pred zatahom nakupovat...zrazu len pocujem kamarata vraj..mam tu taky mensi nakup a 2 krabicky kondomov hodil na kapotu :lol: pekne sa to lesklo pod tou poulicnou lampou..policajt sa pousmial prehadzal mi cele auto a poslal ma kade lahsie...

a zase jedno stastie v nestasti mozno...idem si tak 180 po dialnici a zrazu cierne audi S4...tak sa ma pytal kam sa ponahlam a preco na seba upozornujem...nieco som si musel vymysliet tak som mu povedal,ze do prace :P zrazu prisiel ten druhy a pozrel na sklo..neviem ci nastastie,alebo na nestastie som nemal dialnicnu nalepku (akosi ma to netrklo, nejazdim moc po dialniciach :))..dostal som 2000 pokutu bez dalsich zapisov a problemov...ked tak rozmyslam mohol som este doteraz chodit autobusom :)

SnipE_88
Auto: BMW 328i E46 1998
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Decembra 2008, 15:07

ja mam s policajtami velmi dobry vztah zastavia ma ja uz automaticky vytiahnem 2000 oni si ich pekne vezmu a idu dalej no problem...

btw dva krat to bola moja blbost dva krat policajna buzeracia takze fifty fifty :-D
Moje auta:
E46 328i M52 farngruen metalic
E46 330i M54 cosmosschwartz ex
Z3 1.9i M44 hellrot
E46 316i N42 titansilber ex
E39 523iA M52
E46 318ci M43
E36 316i compact ex
E46 318i M43 ex
E34 535i M30 diamantschwartz
Mitsubishi pajero
Chevrolet TrailBlazer 4.2

PiraTMB
Auto: MB
Kraj: Košický

Pondelok, 16. Marca 2009, 15:50

Pir mne je 1 policajna stanica a ty co behaju na sluzobnej kii
su arogantny a ked treba riesit problem su neschopny.
Z radostou davaju pokuty hlavne tym z ineho mesta a zastavuju
s majakmi ked sa ich pokusite nie obehnut ale ked prejdete popri nich
na 2 prudovej ceste a vtedy chcu nieco riesit ....
Na 40 kde je povolena sa premavaju v noci 100 a skusaju ako im to brzdi a ide do zakruty.
Ak nemate prachy pri sebe, oni su schopny si na Vas aj pockat ked si ich vyberiete z bankomatu.
Slovensky colnici su v pohode, z madarskymi ak neviete ich jazyk nepochodite nijak.
ObrázokObrázok

Obrázok

iste

Štvrtok, 19. Marca 2009, 13:19

raz sme zmlatili dvoch policajtov v starom meste.pochopitelne bez auta a asi 8 rokov dozadu.nemam ich rad:) ale zas niektory su v pohode, takze k dobrym som velmi slusny a pokorny.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 253 neregistrovaných