... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Max-Max napísal:ja si myslim, ze 98% policajtov ktorych stretavam ma urocte lepsiu robotu na praci ako jebat sa s nejakou starou pleckou.... beriem to tak, ze od toho ten policajt tam je.... nie je umenie picovat na policajta a potom o den neskor ked ho treba sa zasa pytat...lepsie nech na ceste su jak by tam byt nemali... a rozhodne si nemyslim, ze tieto pribehy tuna z fora sa odohrali uplne tak ako su tu popisane.... prosim, na tuto vetu nemusi reagovat kazdy kto sem nieco pripisal.... ale zastavi ma policajt, neraz nedvakrat, rekord za vecer mam 7x... dobry vecer..bla bla bla.... dakujeme, dovidenia.... vyfuk mam rozhodne nie tichy, auto rozhodne nie pomale.... isteze, Maros, mas pravdu ze mlady pritahuje policiu, pretoze ci chces ci nie, 70% smrtakov na ceste ma na svedomi mlady clovek do 30....
Max-Max napísal:a vies na isto ze mu felda nevletela par metrov pred incidentom zo stopky a "agresivny clovek" sa mozno kvoli nemu skoro rozjebal? hm? kazda minca ma dve strany.
Max-Max napísal:ty myslis ze ja som nesoferoval ked som mal 20?
ice.blade napísal:... jeden z predu jeden z boku a jeden zo zadu ...
pepo286 napísal:si sa mal len sklonit a by sa postrielali navzajom ...
btw ... ja sa tiez k policajtom spravam slusne a vetsinou potom aj oni ku mne ... ani kufor nemam problem otvorit a ukazat (hoc na to nemaju pravo) kedze nic nelegalne nevozim a nerobim ... ale to co som videl rano .. za jaku <i>vidnu drbali toho chudaka .. tak to dovi-dopo ..
alebo minule kamos .. policajt mal asi zlu naladu .. a tak si ju zlepsoval tym ze ked zbadal ze idu s total full nalozenym kufrom (s frajerkou a sestrou z dovolenky) tak chcel vidiet rezervu ... pravo na to ma .. ale toto sa robi ? (podotknem ze ten kamos je kludas akemu paru niet a este som ho nevidel spravat sa k niekomu neslusne, proste urcite na 100% nebol arogantny alebo drzy, nedajboze premudrety)