... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 17:42

ja si myslim, ze 98% policajtov ktorych stretavam ma urocte lepsiu robotu na praci ako jebat sa s nejakou starou pleckou.... beriem to tak, ze od toho ten policajt tam je.... nie je umenie picovat na policajta a potom o den neskor ked ho treba sa zasa pytat...lepsie nech na ceste su jak by tam byt nemali... a rozhodne si nemyslim, ze tieto pribehy tuna z fora sa odohrali uplne tak ako su tu popisane.... prosim, na tuto vetu nemusi reagovat kazdy kto sem nieco pripisal.... ale zastavi ma policajt, neraz nedvakrat, rekord za vecer mam 7x... dobry vecer..bla bla bla.... dakujeme, dovidenia.... vyfuk mam rozhodne nie tichy, auto rozhodne nie pomale.... isteze, Maros, mas pravdu ze mlady pritahuje policiu, pretoze ci chces ci nie, 70% smrtakov na ceste ma na svedomi mlady clovek do 30....

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 17:53

palo napísal:
si len myslis,uz som videl jedneho ako od nervou nejaku mlademu chlapcovi rozmlatil celu feldu a to si ju asi len pozical od tatka

a bol od nich :?: :?:

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 17:58

nem nebol
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

popo
Auto: šíp s krídlom

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 18:01

no vydíš 8)

palo

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 18:01

sak to ked s nimi nejsi kamarat radsej nezavadzaj,ale aj ked si kamarat tak sa radsej niektorym vyhybaj
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Max-Max

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 18:02

palo napísal:
nem nebol

a vies na isto ze mu felda nevletela par metrov pred incidentom zo stopky a "agresivny clovek" sa mozno kvoli nemu skoro rozjebal? hm? kazda minca ma dve strany.

SWETER
Auto: e46 320d touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 18:10

Max-Max napísal:
ja si myslim, ze 98% policajtov ktorych stretavam ma urocte lepsiu robotu na praci ako jebat sa s nejakou starou pleckou.... beriem to tak, ze od toho ten policajt tam je.... nie je umenie picovat na policajta a potom o den neskor ked ho treba sa zasa pytat...lepsie nech na ceste su jak by tam byt nemali... a rozhodne si nemyslim, ze tieto pribehy tuna z fora sa odohrali uplne tak ako su tu popisane.... prosim, na tuto vetu nemusi reagovat kazdy kto sem nieco pripisal.... ale zastavi ma policajt, neraz nedvakrat, rekord za vecer mam 7x... dobry vecer..bla bla bla.... dakujeme, dovidenia.... vyfuk mam rozhodne nie tichy, auto rozhodne nie pomale.... isteze, Maros, mas pravdu ze mlady pritahuje policiu, pretoze ci chces ci nie, 70% smrtakov na ceste ma na svedomi mlady clovek do 30....

mudre slová =D> =D> =D> =D> =D>
Obrázok
e46 320d touring
e46 323ci coupe
e46 323i sedan
e36 318ti compact
e30 320i coupe

killian

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 18:11

popo napísal:
autu nič neurobia

to by si si v tej chvili neuvedomoval, ja som videl vtedy pred sebou kopu ludi, co nemaju nijake moralne zabrany.

palo

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 19:30

Max-Max napísal:
a vies na isto ze mu felda nevletela par metrov pred incidentom zo stopky a "agresivny clovek" sa mozno kvoli nemu skoro rozjebal? hm? kazda minca ma dve strany.

nem chlapci len vyliezli z geciek trosku naladeny a felda bola proste po rruke
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 20:40

Každý systém je o ľuďoch....
E46 - M47

100RM
Auto: e61 550i

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 20:41

Max-Max napísal:
ty myslis ze ja som nesoferoval ked som mal 20? :wink:

Pozrel si sa uz do toho zrkadla ? :-D

Inak tiez som nikdy s policajtami problem nemal. Hned ako sa priblizi k okienku, tak nahlas a slusne pozdravim a vacsinou aj ked je nastvany, tak zmeni vyraz a dalsie jednanie prebieha v pohode.

Max-Max

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 20:53

palo napísal:
nem chlapci len vyliezli z geciek trosku naladeny a felda bola proste po rruke

jaj tak, som myslel ze to iny clen bol a nie pitovci

ice.blade

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 21:20

ja som mal taku krasnu prihodu s vojenskou spravou ci s ktorymi ciernymi zakuklenymi na ceste... idem si pri hlohovci po montazi wlan anten a zrazu za mnou blika auto tak som sa mu uhol a zablokovali ma... zastavim pozeram ze zigulak a z neho vyskakali 3ja typci v ciernom... mali neake safiky a na nich baterky... jeden z predu jeden z boku a jeden zo zadu... tak som dal dole okienko a pytam sa ze co sa deje? typek vedla len ze "mi vieme, otvorte kufor" potom na mna zareval znova "otvorte kufor" tak som vysadol isiel dozadu otvoril som im... posvietil si tam baterkou a do 20s naskakali naspat do auta a uz ich nebolo :) ani neviem preco ma zastavili ani nist... vdety som sa tak bal ze som potom celou cestou isiel max 50kou

pepo286

Štvrtok, 27. Novembra 2008, 23:37

ice.blade napísal:
... jeden z predu jeden z boku a jeden zo zadu ...

si sa mal len sklonit a by sa postrielali navzajom ...

btw ... ja sa tiez k policajtom spravam slusne a vetsinou potom aj oni ku mne ... ani kufor nemam problem otvorit a ukazat (hoc na to nemaju pravo) kedze nic nelegalne nevozim a nerobim ... ale to co som videl rano .. za jaku <i>vidnu drbali toho chudaka .. tak to dovi-dopo ..
alebo minule kamos .. policajt mal asi zlu naladu .. a tak si ju zlepsoval tym ze ked zbadal ze idu s total full nalozenym kufrom (s frajerkou a sestrou z dovolenky) tak chcel vidiet rezervu ... pravo na to ma .. ale toto sa robi ? (podotknem ze ten kamos je kludas akemu paru niet a este som ho nevidel spravat sa k niekomu neslusne, proste urcite na 100% nebol arogantny alebo drzy, nedajboze premudrety)
E46 320D Touring 100kW (2001)

Jannci
Auto: MB

Piatok, 28. Novembra 2008, 08:38

pepo286 napísal:
si sa mal len sklonit a by sa postrielali navzajom ...

btw ... ja sa tiez k policajtom spravam slusne a vetsinou potom aj oni ku mne ... ani kufor nemam problem otvorit a ukazat (hoc na to nemaju pravo) kedze nic nelegalne nevozim a nerobim ... ale to co som videl rano .. za jaku <i>vidnu drbali toho chudaka .. tak to dovi-dopo ..
alebo minule kamos .. policajt mal asi zlu naladu .. a tak si ju zlepsoval tym ze ked zbadal ze idu s total full nalozenym kufrom (s frajerkou a sestrou z dovolenky) tak chcel vidiet rezervu ... pravo na to ma .. ale toto sa robi ? (podotknem ze ten kamos je kludas akemu paru niet a este som ho nevidel spravat sa k niekomu neslusne, proste urcite na 100% nebol arogantny alebo drzy, nedajboze premudrety)

toto s tou rezervou spravili aj mne. ma to vtedy strasne vytocilo, plny kufor som mal, tak som vylozil len kraj a ukazal, ze aha tam je. potom zasa chcel vydiet nahradne poistky, a chybala mi v sade 10amperova a chcel ma pokutovat, ale napadlo, ze v poistkovej skrinke som mal este nahradnu, tak nic nemohol. Ale aj tak je to podla mna len vyj..banstvo policajtov ked robia taketo veci. dokonca, ze ked mi chyba poistka, ze za 1000. keby bola v aute samotna frajerka, tak uz ma pokutu.
MIi pripadaju ako vypalnici

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 251 neregistrovaných