... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE napísal:Musíte to chápať aj z druhej strany. Ak vás vyzve na otvorenie kufra a vy to odmietnete - je automaticky jasné že niečo tajíte - možno tam máte mŕtvolu alebo malý sklad ilegálnych zbraní.
Je proste blbosť sa naťahovať o takú vec keď tam nemáte nič nezákonné.
Druhá vec je, že toto si dovolia vačšinov iba na nás, ale čierne G-mercedesy s nabúchanými fešákmi len tak prehliadnu.
Ale ani to nieje vždy pravidlo.
GOOSE napísal:Mne minule volala priateka že je sama doma a že im po dvore behá zlodej a skúša otvárať dvere. Som tam doletel, dal si do ruky nejaký ten kvér a šup s baterkou po dvore. Majú tam dva domy a chajdu s drevom a kopu bordelu tak som tam liezol opatrne plny adrenalinu a zrazu na mňa vybehla mačka. Skoro som sa pos...
Tak to bol asi podobný pocit
killian napísal:nie, tvaril som sa tak, ze 5 minut po tom som nevedel, ci sa mi to nesnivalo. Pamatam si ze najviac som sa bal, ze mi rozbiju auto
Max-Max napísal:zaujimave, ze ja s policajtmi problem nemam... a to rozhodne nechodim 60... mozno je chyba aj vo vystupovani vodica a podobne...
Marosqo napísal:ja si myslim skor ,ze chod sa pozriet do zrkadla a najdes odpoved ... vacsina je tu chlapcov do 25rokov ,policajt pozre ,mlady ,blby ,namysleny ,otecko mu kupil auto ,idem ho pobuzerovat ,nech vie co je realita ... ved si a jsam povedal ,ze sme ,,rizikova'' skupina
Marosqo napísal:ja si myslim skor ,ze chod sa pozriet do zrkadla a najdes odpoved ... vacsina je tu chlapcov do 25rokov ,policajt pozre ,mlady ,blby ,namysleny ,otecko mu kupil auto ,idem ho pobuzerovat ,nech vie co je realita ... ved si a jsam povedal ,ze sme ,,rizikova'' skupina
Max-Max napísal:ty myslis ze ja som nesoferoval ked som mal 20?