... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
 tak super vidim ze viac ludi sa s tym mori... jedna sa o motor M43 co sa tyka strielania tak dava aj cez vyfuk aj cez sanie ako kedy. dnes rano som siel do prace tak najviac sa to prejavuje pri pohynani a v otackach od 1500-3000 nad 3000 relativne celkom ide tam vacsinou aj trhne a ide uz ako na plny vykon ale akonahle povolim plyn z podlahy zacne skackat. volnobeh ako na tri valce cca 500-600otacky az az ide zdochnut a ked ho necham sa takto trapit tak po minute sa sami otacky zdvihnu na 700-800 a tam robi to iste ako na tri valce. je to nechutny zvuk a ludia sa pozeraju ako keby som siel na rozj.. starom vraku.
 tak super vidim ze viac ludi sa s tym mori... jedna sa o motor M43 co sa tyka strielania tak dava aj cez vyfuk aj cez sanie ako kedy. dnes rano som siel do prace tak najviac sa to prejavuje pri pohynani a v otackach od 1500-3000 nad 3000 relativne celkom ide tam vacsinou aj trhne a ide uz ako na plny vykon ale akonahle povolim plyn z podlahy zacne skackat. volnobeh ako na tri valce cca 500-600otacky az az ide zdochnut a ked ho necham sa takto trapit tak po minute sa sami otacky zdvihnu na 700-800 a tam robi to iste ako na tri valce. je to nechutny zvuk a ludia sa pozeraju ako keby som siel na rozj.. starom vraku. nechcem ta zastrasovat ale tak mne to robilo tiez, neda sa presne definovat z tych troch viet vies, ale ak je k tomu aj to strielanie do sania , mame jasno ze sa bude zhadzovat dole hlava, nieco na ventiloch sa posralo,preto ti striela do sania vacsinou nedovretym ventilom alebo cosi take, mozno pisem blud,ale riesil som cosi podobne a natrapili sme sa s Bloodym pri hladani problemu, ale vylocovacia metoda je naj, vies na isto ze je chyba inde, chod od mensich veci az skoncis pri hlave kde si myslim ze ajtak skoncis
 nechcem ta zastrasovat ale tak mne to robilo tiez, neda sa presne definovat z tych troch viet vies, ale ak je k tomu aj to strielanie do sania , mame jasno ze sa bude zhadzovat dole hlava, nieco na ventiloch sa posralo,preto ti striela do sania vacsinou nedovretym ventilom alebo cosi take, mozno pisem blud,ale riesil som cosi podobne a natrapili sme sa s Bloodym pri hladani problemu, ale vylocovacia metoda je naj, vies na isto ze je chyba inde, chod od mensich veci az skoncis pri hlave kde si myslim ze ajtak skoncis  ale nepredbieham, strielanie do vyfuku moze teoreticky robit aj zla zmes, takto sa zvykne spravat auto s otackami ak mu skoci rozvod o jeden zub trebars,ale u M43 to mozme vylucit kedze mas retaz... ale to strielanie do sania je jednoznacne cez ventile
 ale nepredbieham, strielanie do vyfuku moze teoreticky robit aj zla zmes, takto sa zvykne spravat auto s otackami ak mu skoci rozvod o jeden zub trebars,ale u M43 to mozme vylucit kedze mas retaz... ale to strielanie do sania je jednoznacne cez ventile 

ale tych uz som potratil aj tak dost
 ale tych uz som potratil aj tak dost  eheh
 eheh