tak ked mas nove sviecky, iskry hadze na vsetky 4 valce, diagnostika neukazala nic, tak potom by som skusil skontrolovat este veci ako rozdelovac, ci nahodou neni nejaky zly kontakt medzi niektorymi z uhlikov,skontroluj skrtiacu klapku,skontroluj kable ku svieckam ako je malo pravdepodobne ze to bude toto, ale treba ist vylucovacou metodou, ja som takto tu s kamosom Bloodym vymenil pol auta a stale neslo

nechcem ta zastrasovat ale tak mne to robilo tiez, neda sa presne definovat z tych troch viet vies, ale ak je k tomu aj to strielanie do sania , mame jasno ze sa bude zhadzovat dole hlava, nieco na ventiloch sa posralo,preto ti striela do sania vacsinou nedovretym ventilom alebo cosi take, mozno pisem blud,ale riesil som cosi podobne a natrapili sme sa s Bloodym pri hladani problemu, ale vylocovacia metoda je naj, vies na isto ze je chyba inde, chod od mensich veci az skoncis pri hlave kde si myslim ze ajtak skoncis

ale nepredbieham, strielanie do vyfuku moze teoreticky robit aj zla zmes, takto sa zvykne spravat auto s otackami ak mu skoci rozvod o jeden zub trebars,ale u M43 to mozme vylucit kedze mas retaz... ale to strielanie do sania je jednoznacne cez ventile
....BeMyWife....