66johny99 napísal:ja som zase pocul nieco take, ze auto musi splnat podmienky statu v ktorom je prihlasene, teda tak mi bolo vysvetlene, ze technicky stav vozidla musi vyhovovat v krajine v ktorej to je prihlasene a nie v ktorej auto jazdi, to by mali vsetci cesi davat dole folie z okien ked idu na SK alebo ako? alebo vsetci nemci si dat vyrobit certifikaty od folii lebo tam im netreba, neviem ci som prave trafil nemecko ale zda sa mi, ze oni tiez nemaju ziadne certifikaty. Také veci ako povinnu vybavu by mala byt podla statu v ktorom ste, ale aby clovek zakazdym upravoval auto ked ide niekde do zahranicia? Sice na SK by som sa ani necudoval.
Iceblade pokial mas na skrupinach a pasoch E-cko tak ti staci papier z hocijakeho servisu kde ti vystavia papier, ze to bolo montovane odborne u nich

a pokial to ma E-cko tak to je schvalenie na cestnu komunikaciu a na to ti uz nema co povedat ani najmudrejsi.
no bohuzial, ale pytas sa spravne...ano, ked ide cech na SVK a ma na prednych sklach folie, teoreticky by ich mal dat dole...(samozrejme ze vacsina NORMALNYCH prislusnikov to neriesi) a nie je to tak len na SVK...plati to aj opacne...neviem akesu rozdiely co sa moze a nemoze mat na aute v CR a SVK ale myslim ze plati v ramci celej EU ze auto musi splnat technicke podmienky statu v ktorom sa nachadza ( ano, je to nezmysel, ale je to tak
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
)...a neber to v zlom, ale z toho co pises mam trosku bordel...na jednej strane pises ze chces mat auto na normalne jazdenie, pri ktorom sa nebudes musiet pri zastaveni bat ze ti zoberu rodny list a na druhej strane mas auto s motorom o akom to auto ani len nesnivalo a s lesenarskou trubkou miesto vyfuku? tieto dva pohlady sa navzajom trochu vylucuju...a myslim ze sa ti to snazia naznacit aj ostatni...bodykit pokial je na dieloch logo BMW alebo znacka homologizacie ( vzhladom na to ze by to mal byt M paket tak by to tam malo byt ) tak s tym nebudes mat podla mna absolutne ziadny problem...ani s blatnikmi, ani s naraznikmi a ani s kridlom (teda ak je to fakt origo M3, alebo homolog. replika ) ale s vyfukom ktory pocut cez cele mesto nebudes mat nikdy klud s prislusnikmi...takze v podstate mas 2 moznosti...
1, dat tam vyfuk ktory vydava normalny zvuk/hluk (nikto netvrdi ze to musi byt origo M3, vzhladom na to ze to boli 4 valce a ty tam mas 2X4valce

) ale nieco znackove ako ti pisali k comu by si mal nejaky papier...potom nikoho nebude to auto drazdit a budes mat relativny pokoj a budes si moct uzivat jazdu ako si pisal (ak chces uplne pokoj, vrat tam motor aky mas v papieroch a aj ostatne origo diely ( chapem, ani ja by som to neurobil

) ) alebo moznost
2, urobit z toho zavodak na okruhy...
ako dnes je mozne vsetko, ale dost pochybujem ze sa ti podari urobit z auta ktore opisujes, auto neviditelne pre prislusnikov...skusit to samozrejme mozes :)
a neber to co ti pisem nejak v zlom, myslim to v dobrom a je to len moj nazor a moja rada :)
a neviem co je na tom pravdy...nemam s tym skusenosti, ale kedysi sa vraj dalo do technicaku napisat nieco ako "sportova uprava"...ci? :)