... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Chalan si stavia svoj sen a tu je niekto schopny mu vycitat vyfuk... A btw pelo, johny nikde nenapisal ze stavia repliku m3, on riesi to ze to chce len mat v TP. A este k tomu "hluku" ja osobne by som sa potesil keby si tak kracam po meste alebo idem po dialnici a zrazu okolo mna prefrci E30 z ktorej vrci V8 

Dendo napísal:A este k tomu "hluku" ja osobne by som sa potesil keby si tak kracam po meste alebo idem po dialnici a zrazu okolo mna prefrci E30 z ktorej vrci V8. Ale ja som asi divny
66johny99 napísal:Mozno sa tam niekedy zastavim, ale urcite nechcem auto ktore mi bude rok stat aby som sa raz do roka odviezol na odtahovke na Slovakiaring, par hodin sa povozit a ist naspat. Sorry, ale v tomto ja nechapem niektorych vas, naco mi je auto co stoji doma bez znaciek? NA KKT s prepacenim
66johny99 napísal:ja som zase pocul nieco take, ze auto musi splnat podmienky statu v ktorom je prihlasene, teda tak mi bolo vysvetlene, ze technicky stav vozidla musi vyhovovat v krajine v ktorej to je prihlasene a nie v ktorej auto jazdi, to by mali vsetci cesi davat dole folie z okien ked idu na SK alebo ako? alebo vsetci nemci si dat vyrobit certifikaty od folii lebo tam im netreba, neviem ci som prave trafil nemecko ale zda sa mi, ze oni tiez nemaju ziadne certifikaty. Také veci ako povinnu vybavu by mala byt podla statu v ktorom ste, ale aby clovek zakazdym upravoval auto ked ide niekde do zahranicia? Sice na SK by som sa ani necudoval.
Iceblade pokial mas na skrupinach a pasoch E-cko tak ti staci papier z hocijakeho servisu kde ti vystavia papier, ze to bolo montovane odborne u nicha pokial to ma E-cko tak to je schvalenie na cestnu komunikaciu a na to ti uz nema co povedat ani najmudrejsi.
)...a neber to v zlom, ale z toho co pises mam trosku bordel...na jednej strane pises ze chces mat auto na normalne jazdenie, pri ktorom sa nebudes musiet pri zastaveni bat ze ti zoberu rodny list a na druhej strane mas auto s motorom o akom to auto ani len nesnivalo a s lesenarskou trubkou miesto vyfuku? tieto dva pohlady sa navzajom trochu vylucuju...a myslim ze sa ti to snazia naznacit aj ostatni...bodykit pokial je na dieloch logo BMW alebo znacka homologizacie ( vzhladom na to ze by to mal byt M paket tak by to tam malo byt ) tak s tym nebudes mat podla mna absolutne ziadny problem...ani s blatnikmi, ani s naraznikmi a ani s kridlom (teda ak je to fakt origo M3, alebo homolog. replika ) ale s vyfukom ktory pocut cez cele mesto nebudes mat nikdy klud s prislusnikmi...takze v podstate mas 2 moznosti...
to sa mi nezdá.. ako fakt musí auto splňať zákony krajiny, v ktorej sa nachádza? takže češi s foliami na predných oknách ani nemôžu ísť do zahraničia hej? to je blbosť IMHO...