... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
bramborak napísal:no co chlapi, niekto uz skusil ?
ice.blade napísal:ak to niekto skusil radsej to tu nenapise aby si neurobil hanbu
jimi napísal:zníženie spotreby nedosiahlo uvedené % tak som sa hned obrátil na výrobcu, a ten ma uistil, že spotreba bude nadalej klesať, len treba ešte jazdiť.
mal už X prípadov ked po týždni mu chceli vrátit fuel stop, ale presvedčil ich, aby ešte počkali a testovali dalej. po troch az štyroch týždnoch sa mu znova ozvali, že ako dobre že ho počuvli, lebo spotreba im už skutočne klesla na cca. -20%
tak skúšam dalej, .....
ice.blade napísal:preco vyrobca neinvestoval do testovania v laboratornych podmienkach? lebo vsadza na demenciu zakaznikov
ice.blade napísal:a ja este dodam ze k tomuto fuelsave vyrobku odporucam magneticky naramok na ruku, zlepsi skill v zakrutach a ked si ten naramok date na pravu nohu tak vam to razantne zlepsi cit plynoveho pedalu ze spotreba klesne pod 33%! dolezite je aby bol naramok z hologramom a z napisom powerbalance! a ak bude modrej farby tak to zlepsi aj akceleraciu! kto by mal zaujem tak viem vybavit naramky za najlepsiu cenu na trhu!
ice.blade napísal:a ja este dodam ze k tomuto fuelsave vyrobku odporucam magneticky naramok na ruku, zlepsi skill v zakrutach a ked si ten naramok date na pravu nohu tak vam to razantne zlepsi cit plynoveho pedalu ze spotreba klesne pod 33%! dolezite je aby bol naramok z hologramom a z napisom powerbalance! a ak bude modrej farby tak to zlepsi aj akceleraciu! kto by mal zaujem tak viem vybavit naramky za najlepsiu cenu na trhu!