... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Avenger napísal:Iceblade aj Christiano Ronaldo to nosi takze pri snahe stat sa prezidentom sa steba moze vyklut teply futbalista![]()
Bramborak tu ta nik nevysmeje ,ze si naivny skor si o tebe pomysli ,ze si riadne kozeny chlap, co sa snazi stoj co stoj usetris mililiter paliva nehladiac na svoje auto.....
Nechapem ludi ako ty kupis si 330xd a riesis spotrebu ....tak predaj a kup 320d a mas usetrenych par litrov na 100-ku alebo si kup benzin a daj lpg....alebo bicykel...
a neber to jak urazku len ti pisem co si myslim inak ma to ani moc nezaujima....
heroe napísal:Jimi nehnevaj sa na mňa ale info od teba je nedôveryhodné, pretože si predajca, StarML sa ti ponúkol že to vyskúša dal sem aj fotky jeho priemernej spotreby a dať nám výsledok z cesty tam a nazad je o ničom. Ja keď som chodil MT -> LM na e36 316i 7,1l a LM -> MT 5,9l to je rozdiel 1,2 litra bez namontovania "fuelstopu" a mám to odmerané. Nehnevaj sa ale prečo sa s ním nedohodneš?
mexican napísal:
Tak zrovna hento sa mi nejako nepozdáva. Buď ten bazmek funguje a spotreba klesne hneď, alebo nefunguje a potom môžeš čakať donekonečna.
Čo také sa tam asi môže v tej krabičke diať že to nezačne fungovať hneď ale až po čase.
Môžeš napísať odkiaľ kam sa išlo "tam" a potom "nazad"? Rozoberalo sa tu totiž že jedným smerom môže byť bez ohľadu na namontované krabičky rozdiel v spotrebe spôsobený napr. výškovým profilom, vetrom a mnoho inými faktormi.
jimi napísal:Tuto zprávu jsem si přečetl v práci 18.4. odpoledne, tj. asi hodinu před odjezdem z Trebišova. Problém byl v tom, že to nechtěl poskytnout k otestování zdarma, jak jsem navrhoval já, a proto jsem mu ani neodepisoval. Dnes mohl mít Jimi doma 200 Euro nebo balíček s jeho zařízením a všichni ostatní by jste znali moje výsledky s tímto zařízením. Všimněte si prosím, že jsem toto zařízení ani nepohaněl, ani nepochválil, protože jsem ho nevyzkoušel. Teď je řada a Vás, bratia Slováci.cau,
ak máš teda záujem, mám ešte jeden "valček" okamžite k odberu. môžeme to namontovať a vyskúšaš to cestou ddomou.
môžeš ho skúšať hoci aj 3 mesiace, a keby sa ti neosvedčil, nemám problem vrátit ti za to100e!!! môžeš aj zavolať a dohodneme to,
0949 xxx xxx
ice.blade napísal:a ja este dodam ze k tomuto fuelsave vyrobku odporucam magneticky naramok na ruku, zlepsi skill v zakrutach a ked si ten naramok date na pravu nohu tak vam to razantne zlepsi cit plynoveho pedalu ze spotreba klesne pod 33%! dolezite je aby bol naramok z hologramom a z napisom powerbalance! a ak bude modrej farby tak to zlepsi aj akceleraciu! kto by mal zaujem tak viem vybavit naramky za najlepsiu cenu na trhu!