... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
stjr napísal:NEODPOVEDAL SI MI NA OTAZKU, KTORA BOLA UPLNE NA MIESTE, LEN SI TO JEDNODUCHO ZMAZAL. Si macher!
jararak napísal:myslim ze uz dlho neplati, ze kto do teba kamenom ty donho chlebom.
V prekalde je mi jedno kolko mas rokov a kolko s cim skusenosti ale ak nepreukazes aspon urcitu uctu k ostatnym, myslis ze si ta bude tuna niekto vazit?
Peter92 napísal:chcel by som sa len opytat ci je nieco nove o tomto probleme. lebo zvazujem kupu x35i a kedze to nie je auto za 5Sk nechcel by som sa nechat odr.bat... chcem kupovat novu, na zakazku, nie jazdene...ale co som si precital v tomto topicu tak ma to odradza od kupy zatial...ak je to OT tak sa ospravedlnujem
Martin46 napísal:stjr: co znamena tvoj podpis?.... to ti odisli dve ----- hmmm neviem to identifikovat
Martin46 napísal:takze vyrobny problem? Peppo s tym nemal problemy? Hmm no som rad ze mam 330i, ked porovnas spolahlivost 335i a 330i z toho co mas precitane(urcite mas prehlad) ako to vychadza....
mna dufam necaka nic podobne
Martin46 napísal:hlavne ze to mas v zaruke pocitam... takze ja co som nekupoval nove, by ma mohlo ****
mas mierku oleja? Ja mam iba elektronicku a nejak sproste ukazuje...
mc napísal:to je fajn, nech ti to vydrzi :-)
nemate niekto v 335i tu dvojspojkovu prevodovku? nemontuju ju dlho ale uz by ju niekto mohol mat...