... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:Oh... mile... vtom pripade ti asi fakt neostava nic ine, nez pockat na "service pack".... resp. na novsi soft, ktory to snad bude mat odstranene
ked hovoris, ze niesi prvy komu to robi, tak uz otom urcite vedia aj v BMW... a momentalne ich mozocky pilne pracuju natom aby to spravili
zhmp napísal:viem...videl som nazov temy...len neviem prečo to potom teda tak odbočilo.......ale jedno ti poviem to auto ti nejeden z nás zavidí.....)))))pekna mašinka....idem do peeeečka...lebo sa tu moooc OTčkujeme......![]()
jararak napísal:precital som si cely tento "bordel", myslim ze admin moze vymazat bez pardonu 2,5 strany.
nikde nieje zodpovedana otazka kedy ti dojebali ten firmware? v tom clanku co si tu pastol je ze "service pack" vysiel v tychto dnoch (rozumej januar) - tento soft ti to tak dojebal?
pytal sa ta to uz snad kazdy v tejto teme, preco neskusis iny servis? praha je kurva velke mesto neverim ze nemaju viac ako jeden servis pre nase mrciny.
btw sme tu klub bmw, cize kazdy by mal poznat bmw, ci sedis v 3,5,7 e21 alebo e90 stale to je o tom istom, skus hadat o com.
stjr napísal:Po X-ty krat a naposledy opakujem, ze toto nie je problem servisu, jezis maria. Na servis som nepovedal jedine zle slovo, BTW. Snazia sa chlapci, ale ked raz chyba je priamo v automobilke, ktora vyda idiotsky SW, tak miestny servis s tym neurobi nic...
Problem je v tom ze BMW vypustilo do sveta debilny SW, ktory ma vyrazne pozmeneny wastegate management, aby sa tym znizilo opotrebovanie tejto suciastky. A za nasledok tu mame sekundovy turbo lag, ktory tam pred tym nebol a ktory kazdeho majitela tohto neskutocne sere. V inom servise by zobrali TEN ISTY software, a tak isto by ho do auta nahrali ak im to prikazuje serivce bulletin. SERVIS NIE JE PROBLEM!
Dal som tu aj clanok, kde BMW priznava, ze urobili chybny soft - to je tak zlozite pre boha na pochopenie?
barabas napísal:pocuj nehnevaj sa, ale pripadas mi ze si myslis ze si tu na platenej stranke supportu bmw, kde ti profesionalne musi zodpovedat kazdy tvoju otazku a len kto sa v aute neviezol alebo nema skusenost zasypes odpovedami stylu,
a kto si ty vlastne? co tu chces? ako sa vobec opovazujes nieco napisat ked nevlastnis toto auto a nemas sajnu vobec a nemozes sa ani vyjadrit!
ano na fore sa pise OT, bohuzial pri tomto pocte pouzivatelov a prispevkov sa tomu neda tak lahko ubranit.
trocha sa ukludni, otazku si napisal, ludia sa snazia pomoct ako mozu, tieto auta a motory su relativne nove, cize ich nema este tak vela ludi ako e36, e46...
nevyhadzuj im silou mocou na oci ze ti zrejme nepomohli zatial a nebud na vsetkych nahnevany, strasne arogatne posobis, a to som precital len par prispevkov!
.fox. napísal:no a tymto sme sa konecne dostali k tomu o co tu ide....
takze nie je zly motor, ale soft....
riesenie: 1. cakat na novy soft od BMW
2. zverit to do ruk nejakemu odbornikovy na chiptunig (jedno meno je spomenute aj v tejto teme), ktory si s tym isto poradi
3. zmierit sa s tym ze auto kedysi chodilo lepsie....
stjr napísal:Ano, chiptunning je jedna moznost, akurat, ze auto je este v zaruke a nechcel by som do toho sahat aby mi nahodou nepadla a platit vsetky opravy by slo dost do penazi...
Helldiver napísal:Na tvojom mieste sa pokusim nejak vyboxovat si downgrade na povodnu verziu software (ak ti teda nevadilo to klepkanie, ja som to skoro ani nepostrehol ale je fakt ze som to auto pocul parkrat v zivote a nejazdil som s nim), ako to nechcu spravit v renocare, tak na nich nahucat, pripadne vycestovat do nemecka a skusit to v autorizovanom servise dakde tam, urcite tam maju viac predanych 335i - viac staznosti a teda to mozno uz riesili a nebudu na teba pozerat jak tela na nove vrata ze co to chces a ze take nejde...