... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Helldiver napísal:S tym turbolagom a softom motora ma kazdopadne strj ciastocne pravdu, BMW to samo priznalo, v nemeckom BMW casaku o tom mam veliky clanok, vecer to mozem prelozit a dat sem, nejde priamo o turba ale o ovladanie internych wastegate v nich.
stjr napísal:PRESNE TAK - je to wastegate! Dakujem, dakujem a este raz dakujem. Konecne niekto zbehly, kto sa tomu venuje a zaujima ho to.
Hodil som tu pred tym link na anglicky clanok, ktory hovori o tom istom tak si to prelozte.
jollyjoker napísal:najlepsie by bolo keby sa tu vyjadrili majitelia co pouzivaju toto auto kazdy den ako je peppo.
niektory sa tu fakt vyjadruju bez toho aby nejako pomohli. nehadajte sa tu a nenadavajte si prosim vas.
stjr napísal:Lichoti mi, ze ma neberies za laika, ale fakt neni tazke precitat spravu zo servisu a zreprodukovat co mi povie pan technik/mechanik. Som u nich dost casto a otravujem ich s tym v podstate na denne baze, takze informacii mam dost, akurat na laickej urovni.
Akurat ma irituje, ze clovek co v aute nejazdi ma zacne presviedcat, ze to co pisem je sprostost a ze to urcite nie je tak a podobne hluposti. Preco sa do diskusii nezapajaju len ludia co tomu 1.) bud rozumeju alebo 2.) maju vlastnu skusenot s TOU ISTOU VECOU tak jak je to napriklad na E90post.com?
stjr napísal:Nie, zijem v Prahe, takze s tym chodim do miestneho servisu (Renocar).
alfi666 napísal:Ja tiez niesom nejak extra odbornik, ale preco neodides do servisu, tam kde ti to po...li a nepovies im, nech ti nahraju stary soft spat?
stjr napísal:Velmi dobra otazka, ktora padla aj z mojej strany, ale downgrade nie je v ziadnom pripade mozny. Podla technika je vraj na to potrebna ina masina a musi to schvalit priamo fabrika.
stjr napísal:Nie, nechapame sa. Toto nie je problem servisu - toto je problem motora ako takeho, co priznala aj automobilka - je to ten clanok co som prikladal. Servis s tym nema nic, oni len nasleduju instrukcie, ktore im da BMW.