... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
trunek napísal:ja som tiež zmenil na to názor. Bol som na tom podobne. Pri mojom nájazde cca 20tkm a viac ročne (zatiaľ mám cca 15t a rok bude v septembri) tak to mám cca 120-150€ ušetrených mesačne a to sa celkom dá si myslím. Záleží od ceny a spotreby paliva aktuálne samozrejme
opusteny napísal:ty si musis sam pre seba ujasnit si, ze ci to chces co najlacnejsie alebo ci si si ochotny priplatit alebo este popripade su ludia ktori na cenu nepozeraju ale chcu do auta to najlepsie co sa lpg systemov tyka. Cize najprv si toto musis zodpovedat.
PeqpeK napísal:Pani s V8 automatmi, kolko vam to papa benzinu ked jazdite na lpg a pri akom type trasy?
Asaf napísal:
preco sa pytas? mas pocit ze ti to papa viac akoby malo?
ViktorDDD napísal:ked to nakopnes a pohnes sa s tym kym to prepne na plyn tak par deci, mozno aj pol litra benzinu to potiahne, spravis 3 studene starty za tych 100km a liter benzinu je prec
napr. teraz poslednych x dni jazdim autom stylom rano studeny start, trasa do 10km, poobede studeny start a ta ista trasa naspat, za asi 200km mi zmizlo mozno aj do 5litrov benzinu, potom cez vikend som otocil raz BA-KN a raz BA-DS co je tak dokopy asi 300+ kilometrov a iba 2 studene starty a rucicka benzinu sa ani nepohla
chcelo by to taku cestu na dovolenku, ked spravis len jeden studeny start a potom nakrutis 600-700km, a ked nezmizne nejake to vacsie mnozstvo benzinu (ze by si na rucicke videl povedzme ubytok 5-6litrov) tak to mas OK
rom1an napísal:tak ja som ochotny si priplatit za dobry system, najlacnejsi nechcem urcite pretoze tam by som mal obavy ci je vsetko ok ked je cena nizka. Lenze to zrejme nie je len o cene nie? co este by som mal zvazit?