... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Hugino napísal:Ja som s plynom spokojný až na ten detail, že keď má človek vyšší nájazd, tak niekedy je aj každý deň na pumpe a dlhšie to trvá ako klasické tankovanie. Inak ak je dobre spravený, tak raz za x km dáš vymeniť filtre, ja som už dával aj repasovať vstreky a vyšlo ma to 80€....a jazdím si vysmiaty....
Flaco napísal:
nestras, ved az take strasne to ani zdaleka nie je. To tankovanie je nic oproti tomu, kolko penez plyn usetri
ViktorDDD napísal:540i - pri terajsej cene benzinu a plynu usetrim cca 6€/100km (na benzin prejdem 100km tak za 13-14€, na lpg tak 7,5-8€)
rom1an napísal:ma vystrasil jak keby som mal na pumpe stat pomaly cely den :) ale tak pokial len o nieco dlhsie tak to nie je problem. Lenze tam je to s cenou aj nejako inak pri 4valci a ostatnych ze? ja som ratal nejakych tych 1500 ze by ma to mohlo vyjst podla toho co som popozeral cenniky a ponuky
Markusso napísal:takto by si možno niekto povedal, že veď je to len pár euro hore dole, ale za tie roky sa to potom parádne nazbiera. A čo za roky aj za mesiace len
opusteny napísal:ale prosim ta. To tankovanie je naozaj malina a najposlednejsia vec, cize to neries ako dlho to trva. Jasne, ze je to s cenou rozne, vsetko zalezi od valcov. Cim viac valcov tym vyssia cena.